0

Kingstar RW07 235/65 R17 108S XL (под шип)

Код товару: 268900

Наявність: немає на складі

2 251 грн


сума: грн.
Виробник :Kingstar
Модель :RW07
Ширина :235
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :108 (1000 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

RW07

Опис шини Kingstar RW07


Зимова шипована шина Kingstar RW07 була спеціально створена для суворих зимових умов країн Північної Європи, включаючи, звичайно ж, і Росію. Будучи представником останнього покоління зимових моделей, вона відрізняється чудовими характеристиками зчеплення на будь-якому зимовому покритті.

V-подібний симетричний направлений малюнок протектора

При розробці даної моделі китайські фахівці вирішили скористатися перевагами V-образного протекторного малюнка , який відрізняється чудовою ефективністю саме на слизьких покриттях. Серед явних переваг такої будови протектора необхідно відзначити відмінну курсову стійкість, а також велику площу плями контакту, розміри якого залишаються стабільними незалежно від режиму руху.

Жорстке центральне ребро

Однією зі складових центральній частині протектора Kingstar RW07 є поздовжнє ребро, яке простягнулося рівно по його центру. Воно відрізняється дуже жорсткою конструкцією, завдяки відсутності будь-яких розривів на всій його довжині. Це дозволило значно збільшити стійкість центральної частини протектора до динамічних деформаційних змін. В результаті шина знайшла здатність зберігати високу курсову стійкість, а також швидко реагувати на повороти керма, що сприятливо відбилося, як на комфортності, так і на точності управління.

Безліч блоків в центральній частині протектора

Крім центрального ребра в цій частині протектора розташовується безліч окремих блоків. Вони відрізняються чотирикутної формою і масивними розмірами, що додало шині цілий ряд важливих якостей. Перш за все, це відмінні показники зчеплення на снігу, які забезпечуються численними крайками, сформованими блоками. Крім того, масивні розміри дозволили значно збільшити площу плями контакту, що також сприятливо відбилося на зчіпних властивостях, особливо на очищених від снігу ділянках.

Основні особливості шини Kingstar RW07

- відмінні зчіпні властивості на будь-якому зимовому покритті, завдяки оптимізованому V-образному малюнку протектора;
- велика кількість блоків дозволяють впевнено пересуватися по снігу;
- безліч шипів в поєднанні з численними S-образними ламелями забезпечують надійне зчеплення на зледенілому покритті;
- відмінна курсова стійкість, точна і прогнозована керованість, за рахунок широкого і жорсткого центрального ребра.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі