0

Nexen Roadian H/P SUV 285/60 R18 116V

Код товару: 262262

Наявність: на складі 4 шт.

5 942 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :Roadian H/P SUV
Ширина :285
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Roadian H/P SUV

Опис шини Roadstone Roadian H / P SUV


Літня легкова шина Roadstone Roadin H / P SUV є результатом творчості інженерів південнокорейської компанії Nexen, яка, поряд з Hankook, є одним з лідерів шинної індустрії цієї країни . Для тих, хто добре знає значення абревіатур, що використовуються в назві шин, не важко визначити функціональне призначення даної моделі. Виходячи з її назви, що містить H / P SUV, можна легко назвати основну цільову аудиторію. Нею є власники кросоверів і позашляховиків, що експлуатуються переважно на асфальтованих дорогах. Однак це зовсім не означає, що ця шина спасує перед путівцем. Деякі технічні особливості, мова про які піде нижче, дозволяють їй з упевненістю долати досить складні ділянки.

V-подібний симетричний направлений малюнок протектора

англійська абревіатура в назві цієї шини HP означає High Performance, що на російську мову можна перевести, як «висока продуктивність». Одним з основних елементів забезпечення ефективності, як на сухому, так і на мокрому покритті є симетричний спрямований протекторний малюнок, що відрізняється агресивним V-подібним дизайном, більше характерним для шин, призначених для спортивних легкових автомобілів.

Він складається з пяти поздовжніх ребер, які формують три функціональні зони - центральну частину і дві плечових частини. Однією їх характерних особливостей центральної частини Roadstone Roadian H / P SUV є ряд стреловидних блоків, що розташувалися строго по центру протектора. Основне функціональне призначення цих протекторних елементів полягає в забезпеченні точної та прогнозованої керованості, що досягається за рахунок їх високої конструктивної жорсткості.

Широкі плечові зони - відмінна стійкість в поворотах

Ще однією відмінною рисою даної моделі є плечові зони, вірніше їх розміри і будова. Вони складаються з масивних блоків практично прямокутної форми, довгі кромки яких розташовані під незначним кутом відносно напрямку руху. При проходженні поворотів така компоновка плечових зон дозволяє шині зберігати стійкість навіть на дуже високій швидкості, а при гальмуванні - значно скорочує гальмівний шлях.

Основні особливості шини Roadstone Roadian H / P SUV

- шина призначена для позашляховиків і кросоверів, що експлуатуються переважно на асфальтових дорогах;
- блочне будова протекторного малюнка забезпечує шині впевнену поведінку на путівці;
- стрілоподібні блоки в центральній частині надають керованості спортивний характер;
- широкі плечові зони , за рахунок яких шина демонструє відмінну стійкість в поворотах і короткий гальмівний шлях;
- низький рівень шуму за рахунок 5-крокової розташування протекторних елементів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі