0

Hankook Ventus ST RH06 285/60 R18 116V

Код товару: 261067

Наявність: немає на складі

5 777 грн


сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Ventus ST RH06
Ширина :285
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2020

Ventus ST RH06

Опис шини Hankook RH06 Ventus ST


Всесезонная легкова шина Hankook RH06 Ventus ST всесвітньо відомого південнокорейського виробника призначена для потужних автомобілів підвищеної прохідності. Шина має високі швидкісні індекси «V» - до 240 км / год і «W» - до 270 км / ч.

Дизайн спрямованого V-образного малюнка протектора шини має яскраво виражений агресивний зовнішній вигляд. Протектор шини містить безліч водовідвідних каналів зігнутої форми, що починаються в центральній зоні протектора і закінчуються на боковинах. Дане рішення дозволило добитися високої ефективності видалення води з плями контакту шини, що істотно поліпшило зчеплення на мокрій поверхні навіть при високій швидкості руху. Крім того, також для поліпшення тягово-зчіпних характеристик на мокрих покриттях без шкоди жорсткості елементів протектора малюнок шини Hankook RH06 Ventus ST містить велику кількість ламелей.

V-подібний рисунок протектора дозволив максимально збільшити площу плями контакту шини з поверхнею при збереженні інших основних робочих властивостей шини, що забезпечило прекрасне зчеплення з сухою поверхнею, а також посприяло поліпшенню гальмівних характеристик. Також варто відзначити, що для такого різновиду малюнка протектора характерний низький опір кочення, від якого залежать показники паливної економічності.

Додавання до складу гумової суміші шини інноваційних компонентів, в тому числі і силики, наділило дану шину прекрасними показниками зчеплення, низьким рівнем шуму і високу зносостійкість.

Основні особливості Hankook RH06 Ventus ST

- Високі індекси швидкості гарантують стабільність і безпеку при русі на великих швидкостях;
- Агресивний V-подібний асиметричний малюнок протектора забезпечує прекрасні характеристики зчеплення, курсової стійкості і гальмування;
- Велика кількість водовідвідних канавок ефективно борються з акваплануванням навіть при русі на високих швидкостях;
- Низький опір кочення забезпечують прекрасні показники паливної економічності;
- Високий рівень комфорту, завдяки мякості і низькому рівню шуму при русі;
- Інноваційні компоненти гумової суміші в шині Hankook RH-06 забезпечують прекрасне зчеплення на мокрій поверхні і довгий термін служби.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі