0

Nexen Roadian 581 195/65 R15 91H

Код товару: 304230

Наявність: на складі 4 шт.

2 301 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :Roadian 581
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Roadian 581

Опис шини Nexen Roadian 581


Літня шина Nexen Roadian 581 користується великою популярністю у власників різних позашляховиків. При виробництві даної моделі були враховані всі побажання споживачів, і основний упор був зроблений на підвищену стійкість і надійний захист від пошкоджень. Для досягнення цих якостей використовувався новий каркас і універсальний дизайн протектора. При виробництві шини Nexen Roadian 581 використовується новітнє обладнання та сучасні матеріали, тому вона відрізняється прекрасною якістю і не має шлюбу.

Посилений каркас

Для забезпечення надійного захисту від можливих підвищених навантажень використовувався посилений каркас. Він виготовлений за допомогою нової технології намотування і складається з посиленого корду і спеціальних сталевих стрічок. Сталеві стрічки не тільки запобігають розрив протектора, але і підвищують курсову стійкість. Шина відрізняється мінімальною кількістю проколів і пошкоджень. Також новий каркас сприяв збільшенню плями контакту за рахунок рівномірного розподілу тиску всередині шини.

Універсальний дизайн протектора

Фахівці компанії спеціально вибрали універсальний протекторний малюнок, так як він забезпечує підвищені тягово-зчіпні якості на будь-якій дорожній поверхні. Три ряди блоків в центральній частині протектора забезпечують відмінну керованість і швидку відповідь на повороти керма. Плечова зона складається з масивних блоків, які запобігають бічні пошкодження і підвищують стійкість при будь-яких маневрах. Чотири глибоких водовідвідних каналу прискорено виводять воду із зони контакту протектора з дорогою, зводячи до мінімуму ефект аквапланування. Дрібні канали знижують шум при їзді, роблячи їзду максимально комфортною.

На будь-якій дорожній поверхні шина впевнено тримає дорогу, забезпечуючи відмінне управління і підвищену безпеку при русі.

Основні особливості Nexen Roadian 581

- прекрасна курсова стійкість і швидка зворотний звязок забезпечується центральними протекторними блоками;
- підвищена стійкість при маневрах отримана за рахунок посилення бічної зони;
- мінімальний відсоток пошкоджень і надійний захист від можливих перевантажень забезпечується посиленим каркасом;
- прекрасне зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею вдалося отримати за рахунок використання потужних водовідвідних каналів;
- краще співвідношення вартості і якості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі