0

Vredestein Ultrac 195/65 R15 91H

Код товару: 378737

Наявність: на складі 4 шт.

2 596 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Vredestein
Модель :Ultrac
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2023

Ultrac

Опис шини Vredestein Ultrac


Популярна голландська компанія Vredestein в партнерстві з відомою Giugiaro Design випустила на ринок нову модель для спортивної і агресивне їзди на дорозі - Vredestein Ultrac.

Особливості шини Vredestein Ultrac



Vredestein Ultrac були випущені для того, щоб стати лідером на ринку високих технологи. Закруглені краї шини, точні контури і куточки роблять дизайн нової шини від Vredestein неймовірно красивим. Шина також включає в себе безліч новітніх технологій. Для прикладу, візьмемо технологію Ultimate Handling Construction (UHC). Ця конструкція дозволяє отримати від шини Ultrac максимальне зчеплення на сухій і мокрій дорогах.

Технологія CSS в шині Vredestein Ultrac



Centre Shift System (CSS), розташована в центрі шини. Завдяки даній технології в шині Vredestein Ultrac, її кочення зведено до мінімуму, що дозволяє значно заощадити на паливі. Дана технологія дозволяє зробити шину Ultrac економічніше.

Новітні технології, а також унікальний склад гумової суміші в шині Vredestein Ultrac дозволили значно збільшити її якості при надшвидкісний русі на сухому асфальті. Рівень шуму даної шини знижений до мінімуму.

Шина Vredestein Ultrac є однією з найпопулярніших літніх шин в асортименті голландсько-російської компанії.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі