0

Kormoran Road Performance 195/60 R15 88V

Код товару: 337668

Наявність: немає на складі

2 228 грн


сума: грн.
Виробник :Kormoran
Модель :Road Performance
Ширина :195
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :

Road Performance

Опис шини Kormoran Road Performance


Літня шина Kormoran Road Performance призначена для легкових автомобілів малого та середнього класу. Розроблено фахівцями Michelin, якому належить цей польський бренд. Сильними сторонами моделі є зчеплення на мокрому покритті, паливна економічність і тривалий термін служби. У лінійці літніх шин займає проміжне положення, оскільки пропонується в типорозмірах для 15- і 16-дюймових коліс.

Універсальний протекторний малюнок

Шина оснащена протектором з асиметричним розташуванням елементів, розподілених по декількох функціональних ділянок. Плечові зони з жорсткими поперечними блоками перешкоджають ковзань при маневруванні, надають швидкість і точність реакцій покришки на дії водія. У свою чергу, суцільне поздовжнє ребро в центрі забезпечує стабільність зчіпних властивостей при прямолінійній русі на великій швидкості.

Спеціальний компаунд

Значною мірою ефективність моделі на мокрому покритті визначається характеристиками гумової суміші. Вона дозволяє протектору дуже щільно облягати всі найдрібніші нерівності на холодній поверхні, забезпечуючи надійне зчеплення з нею. Здатність зберігати еластичність в таких умовах досягається підвищеним вмістом в складі компаунда силики. Крім цього, даний компонент, посилюючи міцність протектора на розрив і розтягнення, допомагає йому зберігати цілісність при русі на великій швидкості.

Без аквапланування

Відмінною особливістю дизайну протектора є те, що значна частина його площі відведено під елементи дренажної системи. Поздовжні канавки мають великий обсяг, завдяки чому шина здатна зберігати зчеплення з дорогою навіть при сильній зливі. Додаткова стійкість до аквапланування надається численними поперечними канавками. Вони нахилені відносно напрямку руху, що прискорює швидкість водного потоку, що відводять за межі протектора.

Основні особливості Kormoran Road Performance

- універсальний протектор з асиметричним дизайном ефективний в будь-яких умовах;
- суцільне поздовжнє ребро в центрі покращує стійкість на великій швидкості, зменшує витрату палива;
- компаунд з підвищеним вмістом силіки підсилює зчеплення на мокрому покритті;
- збільшений обсяг і кількість дренажних канавок перешкоджає акваплануванню.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі