0

Premiorri Solazo 195/60 R15 88V

Код товару: 265628

Наявність: на складі 8 шт.

1 656 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Premiorri
Модель :Solazo
Ширина :195
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :2024

Solazo

Опис шини Premiorri Solazo


Premiorri Solazo - літні шини, для автомобілів іноземного виробництва (середнього і високого цінового сегмента). Європейський дизайн даного вироби додасть Вашій машині більше стилю, створить неповторний образ, що запамятовується. При розробці моделі були враховані основні потреби сучасного автолюбителя, а також складності, що можуть виникнути в дорозі.

Формули гумової суміші в Premiorri Solazo

Посилена формула гумової суміші SHO (Silica Heat Optimal) створює гарний зчеплення з дорогою. Кремнекислотним наповнювач, що входить до складу шини дозволяє знизити кількість споживаного палива до мінімальних значень (через стабільності ходу транспортного засобу). Premiorri Solazo з посиленим центральним ребром надає водієві більше впевненості при різких поворотах, підйомах, спусках. Знижує момент реагування на рух керма.

Виробник з особливою ретельністю підійшов до поліпшення таких характеристик як: ресурс використання шини, безпеку, комфорт. У бічних частинах покришки використовувався спеціальний метод посилення (Santaflex 6 PPD), подовжує життя виробу. Шини Premiorri Solazo з мультирадіусного профілем протектора виконані на основі новітніх каучуків (бутадієн-стирол), які разом з безпечним для навколишнього середовища маслом пропонують користувачеві абсолютний контроль за ситуацією на дорозі. Особливе розташування ламелей протектора захищає автомобіль від аквапланування. Профіль мультирадіусного типу розподіляє тиск усередині Solazo рівномірно, оптимізуючи співвідношення область контакту з дорожньою поверхнею.

Якість для споживача перевірялося спеціально сформованої групою вчених з дослідницького інституту IGTT (Чехія). В результаті проведених тестів, шини Premiorri Solazo показали відмінний результат і були рекомендовані до використання.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі