0

Michelin Primacy HP 215/60 R16 95V

Код товару: 296494

Наявність: немає на складі

2 676 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Primacy HP
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :2020

Primacy HP

Опис шини Michelin Primacy HP


Дана модель шини відноситься до класу "комфорт" і є високошвидкісною шиною.

Автомобільна шина Michelin Primacy HP розроблена з розрахунком на тривалу життя шини зі збереженням усіх її характеристик і якостей на всьому протязі використання. Це означає, що шина від французького виробника буде однаково гальмувати і мати хороше зчеплення навіть після пробігу в 30 000 км.

У шині Primacy HP використовується нова технологія Michelins Green X Standart, яка дозволяє зменшити кочення шини, помітно знижуючи витрату палива і викид CO2 газів в атмосферу. Michelin Primacy HP - абсолютно літня шина, розрахована для руху по сухому і мокрому асфальту. В умовах низьких температур дана шина почне дубеть, що призведе до помітного погіршення її якостей, тому використання даної шини на снігу і льоду не передбачено.

Варто відзначити, що в нова шина Michelin Primacy HP розроблена з урахуванням технології ASM (Архітектура, Скульптура і Матеріали). Дана шина орієнтована на дані три складові, що формують її здібності. Використання даної технології дозволяють шині отримати більш кращі показники зчеплення, гальмування на будь-якій поверхні. Дизайн протектора дозволяє помітно знизити рівень шуму і підвищити зносостійкість даної шини. На шині розташовані чотири поздовжні канавки, а боковина містить велику кількість дренажних канавок, що дозволяють ефективно видаляти воду з-під плями контакту, справляючи великий опір появі аквапланування на цих шинах. Таким чином технологія АСМ дозволяє отримати найкращий баланс характеристик шин, не погіршуючи не одну з них.

Склад гумової суміші в даній шині теж є чимось особливим. Асиметричний дизайн протектора з великими блоками дозволяє помітно підвищити акустичний комфорт при русі на цій шині. Центральне ребро шини дозволяє помітно поліпшити чутливість шини при русі, що не менш важливо для агресивної та спортивної їзди. Структура Michelin Primacy HP включає в себе подвійний сталевий корд, створений за допомогою технології BAZ (спіраль з поліаміду, що обертається під час руху), що підвищує якість шини на великих швидкостях.

Особливості шини Michelin Primacy HP

- помітно збільшений пробіг шини на 25%;
- поліпшення гальмування в порівнянні з попередньою моделлю на 2 мм;
- використання еластомеру для створення ідеального складу гумової суміші із застосуванням окису кремнію;
- новітня технологія Michelin Green X Standart;
- використання правила ASM

Michelin Primacy HP ідеально підійдуть для любителів швидкої і агресивної міської їзди. За показниками стійкості, надійності і безпеки з цими шинами зможуть зрівняється тільки деякі моделі німецьких, фінських і японських виробників.

Типорозміри шини Мішлен Примас HP

- дану шину можна зустріти з розмірами від 16 до 18 радіуса;
- шина підтримує профілі від 40 до 60%;
- максимальний індекс швидкості - Y (дозволяє розганятися до 300 км / год на французькій шині).

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі