0

Continental ContiWinterContact TS 830P 215/60 R16 99H XL

Код товару: 293351

Наявність: на складі 4 шт.

4 668 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiWinterContact TS 830P
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Португалія
Рік виготовлення шин :2023

ContiWinterContact TS 830P

Опис шини Continental ContiWinterContact TS 830P


Ключовою особливістю зимової шини для легкових автомобілів Continental ContiWinterContact TS830P є практично ідеальна збалансованість між усіма технічними характеристиками. При цьому кожна з них знаходиться на недосяжному для більшості конкурентів рівні. Цього вдалося домогтися за рахунок масового використання, як в процесі розробки, так і на етапі виробництва даної моделі передових технологій і матеріалів нового покоління.

Висока ефективність при гальмуванні

Відмінною рисою цього асиметричного протекторного малюнка є велика кількість крайок зчеплення, число яких йде на тисячі. Переважна їх частина утворюється ламелями, якими протектор буквально поцяткований. Практично всі вони розташовуються під великим кутом щодо напрямку руху. Завдяки цьому шина демонструє чудове гальмування на будь-який слизькій поверхні. При цьому хвилеподібна форма ламелей обмежує поперечну рухливість блоків, що позитивно позначається на зчепленні і курсової стійкості.

Швидкі реакції на повороти керма і відмінна керованість

Як і належить сучасній шині, дана модель відрізняється тим, що практично всі використані в ній технології, в тій чи іншій мірі, підсилюють і доповнюють їх вплив на технічні характеристики. Одним з таких рішень є поділ протектора на кілька взаємоповязаних між собою функціональних зон. Практичним результатом цього є покращена керованість і дуже швидкі точні реакції на повороти керма.

Основні особливості шини Continental ContiWinterContact TS 830P

- висока ефективність при гальмуванні на будь-яких слизьких покриттях забезпечується за рахунок багатьох тисяч ламелей, створюють численні кромки зчеплення і обмежують при цьому поперечну рухливість блоків, що поліпшує курсову стійкість і стабільність зчіпних властивостей;
- збільшений термін служби завдяки жорсткій конструкції каркаса з посиленим брекером і оптимізованої схеми розташування блоків протектора, при якій забезпечується найбільш рівномірний розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі