0

Michelin Primacy Alpin PA3 205/55 R16 91H ZP

Код товару: 295977

Наявність: на складі 4 шт.

4 880 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Primacy Alpin PA3
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
RunFlat :RunFlat
Країна виробник :Італія
Рік виготовлення шин :2022

Primacy Alpin PA3

Опис шини Michelin Primacy Alpin PA3


Зимова нешипована шина Michelin Primacy Alpin PA3 є відмінним вибором для зимової експлуатації на легкових автомобілях малого і середнього класу. У порівнянні зі своєю попередницею дана модель вигідно відрізняється більш короткий гальмівний шлях на мокрій поверхні і поліпшеною керованістю на засніжених покриттях.

Симетричний направлений малюнок протектора має V-подібний дизайн, що володіє масою переваг. Зокрема, завдяки широкому центральному ребру, шина демонструє відмінну курсову стійкість, прекрасний розгін і гальмування. Крім цього, висока жорсткість центрального ребра забезпечує високу швидкість реакцій у відповідь на повороти керма, що робить керованість більш відточеною. Також не можна не відзначити відмінно опрацьовану конструкцію дренажної системи Michelin Primacy Alpin PA3, ефективність роботи якої багато в чому залежить саме від V-образного дизайну малюнка протектора. Дана схема розташування елементів забезпечує найбільш швидке відведення із зони контакту води, снігу і бруду. В якості додаткової міри, спрямованої на поліпшення ефективності водовідведення, всі канали і канавки шини мають збільшену ширину.

Склад гумової суміші був підібраний, виходячи зі специфічних умов експлуатації шини в зимовий час. Відмінною особливістю гумової суміші «Helio Compound» є наявність в її складі соняшникової олії, яка дозволяє зберегти еластичність шини на необхідному рівні навіть при негативних температурах. В результаті шина демонструє відмінну керованість і високу ефективність гальмування при русі по засніжених і мокрим покриттям. Прекрасна еластичність при цьому дозволяє забезпечити максимально можливе пляма контакту.

Основні особливості Michelin Primacy Alpin PA3

- прекрасне зчеплення на будь-яких типах покриття, завдяки застосуванню технології Stabiligrip, яка передбачає використання різних по довжині ламелей, сприяють підвищенню жорсткості всіх елементів протектора;
- відмінна еластичність при низьких температурах забезпечується унікальним складом гумової суміші з додаванням соняшникової олії;
- чудова керованість і курсова стійкість за рахунок V-образного дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі