0

Michelin Pilot Sport 4 205/55 R16 91W

Код товару: 319157

Наявність: немає на складі

3 901 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Pilot Sport 4
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Іспанія
Рік виготовлення шин :2023

Pilot Sport 4

Опис шини Michelin Pilot Sport PS4


Будучи однією з флагманських моделей, літня шина Michelin Pilot Sport 4 відрізняється дуже високими технічними характеристиками, відповідними експлуатаційними властивостями легкових автомобілів, для яких вона призначена. Це найбільш потужні і швидкісні їх модифікації, виробники яких предявляють до шин досить суворі вимоги. Вони дотримуються, завдяки використанню найсучасніших технологій і матеріалів.

Відточена керованість і блискавичні реакції на дії водія
Одним з таких нововведень, застосованих в конструкції цієї шини, є технологія Dynamic Response. Вона являє собою цілий комплекс технічних рішень, спрямованих на забезпечення відточеною керованості і гранично швидких реакцій на повороти керма. Зокрема, французькі шинники застосували «гібридний» каркас, багатошарова конструкція якого виготовлена з різних матеріалів - арамідних і нейлонових волокон. Вони надають шині підвищену стійкість до динамічних деформацій.

Крім того, профіль протектора, а також дизайн його малюнка розроблені таким чином, щоб розміри і форма плями контакту не змінювалися під впливом різноспрямованих сил прискорення. В результаті забезпечується стабільність зчіпних властивостей, що позитивно позначається на керованості - поведінка автомобіля стає надійним і прогнозованим.

Покращене зчеплення на мокрій дорозі

Не менш масштабний комплекс технічних рішень був використаний для забезпечення максимального зчеплення на мокрій дорозі. У складі гумової суміші протектора зявилися так звані «функціональні еластомери». Спеціальні полімерні сполуки забезпечують протектору підвищену міцність на розтягнення, що в поєднанні зі збільшеним вмістом силіки забезпечує шині відмінне зчеплення на холодній від дощу дороги. При цьому широкі поздовжні дренажні канавки перешкоджають виникненню аквапланування навіть на високій швидкості.

Основні особливості Michelin Pilot Sport PS4

- технологія Dynamic Response забезпечує спортивну керованість і блискавичні реакції на дії водія;
- поліпшене зчеплення в умовах дощу, завдяки спеціальним «функціональним еластомерам» в складі гумової суміші і високопродуктивної дренажній системі;
- тривалий термін служби забезпечується за рахунок оптимізованої формі профілю протектора і зносостійкого компаунда.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі