0

Laufenn S-Fit EQ LK01 205/55 R16 94V XL FR

Код товару: 279429

Наявність: на складі 8 шт.

2 371 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Laufenn
Модель :S-Fit EQ LK01
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2024

S-Fit EQ LK01

Опис шини Laufenn S-Fit EQ LK01


Літня шина Laufenn S-Fit EQ LK01 позиціонується китайським виробником, як модель преміум-класу, що відноситься до категорії UHP. Високі експлуатаційні характеристики забезпечуються сучасними технологіями і матеріалами, що знайшли широке застосування в конструкції цієї покришки.

Технологія Positive Aqua Hydro Block

Одним з нововведень є технологія Positive Aqua Hydro Block. Її суть полягає в оптимізованому дизайні дренажної системи, розробленої з використанням засобів компютерного моделювання. Вони дозволили підібрати таке поєднання форм, розмірів і розташування канавок, при якому відводиться від плями контакту вода максимально швидко виводиться за межі протектора. При цьому використовуються оригінальні рішення. Зокрема в поздовжніх канавках є додаткові кромки, які забезпечують більш інтенсивний збір води.

«Мультирадіусний» профіль протектора

Ще одним місцем застосування засобів компютерного моделювання став профіль протектора. Його форма підібрана таким чином, щоб розміри і форма плями контакту не змінювалася під впливом на шину різноспрямованих сил прискорення. Це властивість додатково посилюється конструкцією каркаса, який був істотно посилений двошаровим брекером.

«Містки» між плечовими блоками

Між блоками в плечових зонах з внутрішньої сторони протектора розташовуються спеціальні «містки». Це перемички, які обмежують поздовжню рухливість цих елементів. Дане рішення дозволило посилити зчіпні властивості в поворотах, а також поліпшити оперативність управління.

Основні особливості Laufenn S-Fit EQ LK01

- оптимізована дренажна система забезпечує стійкість до аквапланування на будь-якій швидкості;
- зєднані між собою спеціальними «містками» блоки плечової зони з зовнішньої сторони покращують стійкість при маневруванні;
- «мультирадіусний» профіль протектора перешкоджає змінам форм і розмірів плями контакту.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі