0

Michelin Primacy 3 ST 215/55 R17 94V

Код товару: 294742

Наявність: немає на складі

3 505 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Primacy 3 ST
Ширина :215
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Таїланд
Рік виготовлення шин :2021

Primacy 3 ST

Опис шини Michelin Primacy 3 ST


Французький виробник позиціонує літню шину Michelin Primacy 3 ST, як модель з високим рівнем комфорту на ходу, але з безкомпромісними зчіпними властивостями і на сухому, і на мокрому покритті. Забезпечити, ледь чи не ідеальний баланс між усіма характеристиками вдалося за допомогою застосування оригінальних технічних рішень і нових матеріалів.

Покращена керованість і ефективність гальмування

Протекторний малюнок шини містить велику кількість блоків зі скошеними поперечними крайками . При поздовжніх прискорень ця особливість забезпечує сталість розмірів плями контакту. Завдяки цьому зчіпні властивості не змінюються, що, в свою чергу, надає шині стабільність і прогнозованість при зміні режиму руху, наприклад, при початку гальмування або наборі швидкості.

Крім того, в протекторі є спеціальні самоблокувалися ламелі. Ці елементи обмежують рухливість блоків при впливі на них поперечних сил прискорення. В результаті вони передаються на компоненти каркаса набагато швидше, що, в свою чергу, забезпечує високу оперативність управління з дуже прозорою зворотним звязком.

Технологія FlexMax

Версія ST відрізняється відразу декількома технічними нововведеннями. Одним з них є технологія FlexMax. Суть нововведення полягає в використанні в складі гумової суміші спеціальних полімерних зєднань. Вони надають протектору здатність настільки щільно облягати навіть невеликі нерівності на дорожньому покритті, що шина демонструє зчіпні властивості навіть на абсолютно гладкій поверхні.

Підвищений акустичний комфорт

Наступною відмінністю від звичайної Primacy 3 є знижений рівень шумів . Акустичний комфорт забезпечується технологією EvenPeak. Дане рішення є ретельно підібране поєднання розташування, форм і розмірів протекторних елементів, при якому генеруються ними шуми по поширюються в певному частотному діапазоні - не сприймає людським вухом.

Багатофункціональний компаунд

Універсальні характеристики протектора у чому обумовлені фізичними властивостями компаунда. Він містить кілька видів полімерних зєднань, які покращують ті або інші ходові якості шини. Зокрема, одні з них зменшують нагрів протектора при русі на високій швидкості, що з одного боку збільшує термін його служби, а з іншого - зменшує опір коченню, що позитивно позначається на паливній економічності. Частина матеріалів зі складу компаунда підвищують стійкість протектора до абразивного зносу, причому настільки, що французький виробник на деяких ринках пропонує для цієї шини гарантію на 70 тисяч кілометрів пробігу.

Основні особливості моделі Michelin Primacy 3 ST

- скошені поперечні краю блоків забезпечують незмінність розмірів плями контакту при поздовжніх прискорень, що покращує зчіпні властивості при гальмуванні, початку руху і наборі швидкості;
- самоблокувалися ламелі обмежують поперечну рухливість блоків, що тягне за собою поліпшення керованості і зчепленні при маневруванні і проходженні поворотів;
- технологія FlexMax підвищує зчіпні властивості на мокрому покритті за рахунок наявності у протектора щільно облягати навіть найдрібніші нерівності на поверхні;
- технологія EvenPeak за рахунок особливостей дизайну протекторних елемента розподіляє генеруються ними шуми таким чином, щоб більша їх частина припадала на частот ний діапазон, що не сприймається людським вухом

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі