0

Pirelli P7 215/55 R17 94W

Код товару: 320629

Наявність: немає на складі

2 569 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :P7
Ширина :215
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

P7

Опис шини Pirelli P7


Літня легкова шина Pirelli P7, що випускається одним з найбільших світових шинних виробників, призначена для легкових автомобілів різного класу. Дана модель може встановлюватися на більшість моделей сучасних легкових автомобілів, оскільки виробляється в широкому асортименті типорозмірів, що починаються з 185 / 55R15 і закінчуються на 225 / 60R18. При цьому шина має швидкісні індекси H, V, W і Y - це свідчить про те, що шина призначена для потужних і швидкісних автомобілів, здатних розганятися до 300 км / ч.

Дизайн протектора

при розробці цієї моделі італійські шинники прагнули забезпечити шині Pirelli P7 чудові характеристики керованості при русі на дуже високій швидкості. Для досягнення поставленої мети протектор даної моделі оснастили асиметричним направленим малюнком оригінального дизайну. Основною відмінною особливістю такого протектора є те, що малюнок як ніби складається з двох частин, одна з яких забезпечує відмінне зчеплення при русі по прямій, а інша - для стійкості в поворотах. Внутрішня частина протектора оснащена дуже широким поздовжнім ребром, які не мають будь-яких розривів на всьому протязі протектора. За рахунок цього вдалося забезпечити високу конструктивну жорсткість ребра, що дозволяє шині демонструвати виняткову курсову стійкість при русі навіть на дуже високій швидкості. Крім того, жорстке поздовжнє ребро істотно знизило час реакцій у відповідь на повороти керма, що зрадило характеру керованості фірмові спортивні риси.

Будова двох інших поздовжніх ребер, що складаються з близько розташованих один від одного протекторних блоків, дозволило добитися великої площі плями контакту. За рахунок цього шина демонструє чудове зчеплення з сухою поверхнею. Крім того, три широких поздовжніх ребра, розташованих в центральній частині протектора, дозволили забезпечити більш рівномірний розподіл тисків по всій площі плями контакту. Завдяки цій особливості, вдалося істотно знизити опір кочення, а також ймовірність виникнення нерівномірного зносу, що істотно продовжило термін служби шини. В якості додаткової міри, спрямованої на досягнення великої площі плями контакту і рівномірного розподілу тисків по ньому, італійськими шинниками було змінено розташування так званої «точки перегину» в поперечному перерізі шини. У даній моделі воно розміщується істотно ближче, ніж раніше.

Гумова суміш

В даній моделі було використано два варіанти гумової суміші, що відрізняються еластичністю. Нижній базовий шар має свідомо більшу щільність, оскільки безпека руху на високій швидкості в чому залежить від стабільності профілю протектора. В результаті протектор відрізняється стабільністю своїх форм, що особливо на високій швидкості руху забезпечує фірмову для шинних продуктів цього італійського виробника спортивну керованість.
Верхній шар відрізняється збільшеним вмістом кремнийсодержащих полімерів, що дозволило надати йому прекрасну еластичність. За рахунок цього протектор більш щільно облягає навіть найменші нерівності дорожнього полотна, що забезпечує більш надійне зчеплення, особливо у вологих умовах. Крім того, протектор, виготовлений з гумової суміші з високою часткою змісту силики відрізняється підвищеною стійкістю до стирання, що також продовжує термін служби шини.

Стабільність в дощових умовах

Як і більшість інших літніх моделей італійського шинного виробника, шина Pirelli P7 відрізняється чудовою стабільністю і надійністю в дощових умовах. Цього вдалося досягти, завдяки високоефективній конструкції дренажної системи шини. Ця важливий компонент для будь-якої шини в даному випадку складається з чотирьох поздовжніх водовідвідних канавок і безлічі поперечних каналів. При цьому дві центральні дренажні канавки відрізняються більш масивними розмірами, ніж ті, які розташовані ближче до плечових зон. Ще однією відмінною особливістю дренажної системи є форма поперечних каналів, що нагадує еліпс. Така форма дозволила позбутися від турбулентності водних потоків, що істотно збільшило швидкість циркуляції води по цим каналом. Це рішення дозволило значно підвищити ефективність роботи всієї водовідвідної системи в цілому.

Основні особливості легкової шини Pirelli P7

- Оптимізований дизайн асиметричного спрямованого малюнка протектора забезпечує чудове зчеплення в будь-яких умовах;
- Велика площа плями контакту укупі з рівномірним розподілом навантаження дозволяє добитися відмінних тягово-зчіпних показників на сухих покриттях, а також знизити ризик виникнення нерівномірного зносу;
- Широке центральне ребро з високою конструктивною жорсткістю забезпечує чудову курсову стійкість при русі на високій швидкості;
- Двошаровий протектор зберігає стабільність своїх форм при русі на високій швидкості, забезпечуючи при цьому спортивну керованість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі