0

Yokohama E70 Decibel 215/55 R17 94V

Код товару: 310630

Наявність: на складі 4 шт.

5 513 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Decibel E70
Ширина :215
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

Decibel E70

Опис шини Yokohama decibel E70


Літня шина Yokohama E70 вигідно відрізняється від більшості конкурентів дуже високим рівнем комфорту, перш за все, акустичним. Це частково відображено в її повну назву, де присутнє слово decibel, яким позначають рівень шуму. Однак це є лише однією з численних переваг цієї моделі, що здобула популярність у власників легкових автомобілів по всьому світу.

Багатофункціональний протекторное ребро в центрі

В тій чи іншій мірі, але практично всі елементи протектора крім своїх основних функцій грають істотну роль в зниженні рівня шуму. В цьому плані поздовжнє протекторное ребро в центральній частині не є винятком.

Даний елемент протектора характеризується масивними розмірами і нерозривному конструкцією, вкрай стійкою до динамічної деформації. Ця особливість робить поведінку шини на великій швидкості дуже надійним, стабільним і прогнозованим, що в значній мірі полегшує процес керування автомобілем. Крім цього центральне поздовжнє ребро сприяє зниженню рівня шуму за рахунок наявності численних прорізів. Їх оптимізоване розташування перешкоджає виникненню резонансних шумів.

Надійність при несприятливих умовах

Ще однією особливістю цього протектора є дизайн його дренажної системи. Він містить збільшену кількість елементів, велика частина яких представлена поперечними і діагональними канавками. За рахунок розташування під значним кутом і зігнутої форми вони мають дуже високою пропускною здатністю, що додатково підвищує стійкість до аквапланування.

Основні особливості шини Yokohama E70

- низький рівень шуму завдяки двошарової конструкції протектора і численним протекторним елементам, що підвищує рівень акустичного комфорту;
- численні поперечні дренажні канавки, розташовані під гострим кутом і мають вигнуту форму, підвищують стійкість шини до аквапланування.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі