0

Nitto NT650 Extreme Touring 205/60 R14 88H

Код товару: 304817

Наявність: немає на складі

1 901 грн


сума: грн.
Виробник :Nitto
Модель :NT650 Extreme Touring
Ширина :205
Профіль :60
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

NT650 Extreme Touring

Опис шини Nitto NT650


Основною цільовою аудиторією літньої шини Nitto NT650 є ті власники легкових автомобілів, які люблять подорожувати на великі відстані. Дана модель характеризується не тільки відмінними зчіпними характеристиками, в тому числі і на мокрих дорогах, а й високим рівнем комфорту.

Великі розміри плями контакту

Істотна частина переваг цієї шини забезпечується за рахунок практично плоскої форми профілю протектора і оптимізованого розташування його елементів. У поєднанні з жорстким каркасом це дає про себе знати у вигляді стабільних зчіпних властивостей і прогнозованою керованості, а також підвищеної стійкості до нерівномірного зносу.

Впевнена поведінка на мокрій дорозі

Використана в даній моделі дренажна система характеризується високою ефективністю. Вона забезпечується за рахунок оптимізованого розташування канавок. Поздовжні елементи служать свого роду накопичувачами для води, яка відводиться назовні протектора через безліч поперечних канавок.

Основні особливості

- велика площа плями контакту, а також стабільність його форм і розмірів підвищує стабільність зчеплення, робить керованість прогнозованою, зменшує нерівномірний знос;
- численні дренажні канавки поліпшують зчіпні властивості на мокрих дорогах.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі