0

Tunga Nordway 185/65 R15 88Q (под шип)

Код товару: 271925

Наявність: немає на складі

965 грн


сума: грн.
Виробник :Tunga
Модель :Nordway
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2020

Nordway

Опис шини Tunga Nordway


Зимова шипована шина Tunga Nordway прекрасний приклад шини, яка відрізняється підвищеними ходовими якостями при експлуатації в складних зимових умовах. Ця шина має краще поєднання вартості та якості в своєму сегменті. Вона розроблялася спеціально для використання в максимально складних зимових умовах.

Технології виробництва

При створенні шини Tunga Nordway використовувалися найновітніші матеріали і сучасне устаткування. Це дозволило не тільки підвищити експлуатаційні параметри шини, але і знизити її собівартість. Фахівці компанії постійно ведуть розробки нових технологій, які використовувалися в цій моделі.

Перед надходженням в продаж вся продукція піддається перевірці за новою системою якості, тому шини відповідають всіма стандарт і нормам, а також не мають негативних відгуків повязаних з поганою якістю.

Унікальні компоненти в гумової суміші

Дуже складно домогтися збалансованого складу гумової суміші для зимових шин, так як при негативних температурах гума твердне, і губляться потрібні властивості протектора. Нова силика у великій кількості допомогла підвищити еластичність гуми при негативних температурах. Зробивши рух більш мяким і впевненим, а також скоротивши опір коченню і підвищивши економічність автомобіля. Тепер шина відрізняється впевненим керуванням на будь-якій дорожній поверхні (засніженій, при ожеледі і т.д.). Зазвичай зимові шини піддаються швидкому стиранню, за рахунок експлуатації їх в складних умовах. Застосування кремнію в гумовому складі забезпечило підвищений опір до стирання при будь-яких умовах експлуатації. Дана модель відрізняється збільшеним пробігом при різних умовах використання.

Спрямований протекторний малюнок

В шині спеціально використовувався масивний спрямований протекторний малюнок, який дозволив отримати відмінну керованість і стійкість. Ретельно підібрані блоки і відстані між ними не тільки забезпечують відмінне самоочищення, але і підвищують стійкість, як при маневрах, так і при прямолінійній русі. Відмінною особливістю даної моделі є її центральна частина. Зєднуються там бічні блоки створюють широкий центральний ряд, який прискорює відповіді на повороти керма і робить прямолінійний рух максимально передбачуваним. Чергуються різної форми бічні блоки надійно захищають протектор від різноманітних проколів, а також сприяють більш впевненому проходженню поворотів. У шині поздовжніх каналів немає, але зате є величезна кількість ламелей, які мають різну глибину і форму. Більш глибокі канали запобігають можливе аквапланування, підвищуючи зчіпні характеристик на будь-якому покритті. Дрібні канали та зигзагоподібні ламелі, забезпечують більш комфортну їзду, скорочуючи звуковий ефект і створюючи ефект "прилипання" на ожеледі.

Шипи

Дана модель комплектується спеціальними шипами, які мають незвичайну форму. Нова форма підстави шипів дозволила більш щільно їх встановлювати, за рахунок цього запобігається їх втрата при русі. Шипи забезпечують підвищене зчеплення при ожеледі, запобігаючи пробуксовку коліс і покращуючи швидкісні показники.

Основні особливості шини Tunga Nordway

- оновлена гумова суміш дозволила поліпшити зчіпні характеристики і збільшила пробіг шини;
- спрямований протекторний малюнок відмінно себе зарекомендував при експлуатації в складних зимових умовах, він відрізняється підвищеним самоочищенням, впевненим керуванням і швидкими відповідями на повороти керма;
- спеціальні шипи поліпшили швидкісні і гальмівні характеристики, а також скоротили споживання палива за рахунок зниження пробуксовки коліс;
- звивисті ламелі знизили шум при русі і підвищили зчеплення при ожеледі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі