0

Dunlop Winter Response 2 185/65 R15 88T

Код товару: 288745

Наявність: на складі 7 шт.

2 401 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :Winter Response 2
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2022

Winter Response 2

Опис шини Dunlop SP Winter Response 2


Dunlop SP Winter Response 2 являє собою легкову фрикционную шину економ-класу, яка, тим не менш, містить в собі безліч технологій від більш іменитих попередників, таких, як Winter Sport 4D. Покришка характеризується оптимізованою аквадінамікой, зниженому опору кочення, а також невисокою вартістю.

Представлена ще в 2013 році, модель пройшла безліч випробувань в іменитих лабораторіях. При цьому вона зуміла з гідністю довести свою спроможність. Звичайно ж, результати тестів не вивели її на перші рядки рейтингу, але, все ж, для свого сегменту шина продемонструвала вельми непогані показники, які були досягнуті виробником завдяки використанню численних технологій.

Silica-Plus

При створенні компаунда застосовувався діоксид кремнію під назвою Silica-Plus. Саме цей компонент дозволив надати покришці особливі властивості продуктивності. В результаті шина набула поліпшене гальмування, впевнену поведінку на мокрому і засніженому дорожньому полотні завдяки надійному зчепленню.

Технологія High Density Sipe System

Завдяки використанню спеціальної технології, в плечових зонах шини зявилися множинні 3-D ламелі (відзначимо, що вони мають розташування під кутом в 45 градусів), що сприяють посиленню поперечного зчеплення . Крім того, така будова дозволило знизити і негативна дія відцентрових сил.

Нова форма каркаса

Для того щоб знизити масу покришки, але при цьому зберегти її експлуатаційні властивості, виробник змінив форму каркаса. Це в свою чергу також відбилося і на опорі до деформації. В результаті шина Dunlop SP Winter Response 2 демонструє впевнене проходження по різних дорожніх поверхнях, а також сприяє паливної економічності.

Reverse Snow Guide

Звичайно ж, основним завданням зимової шини є боротьба з засніженою дорогою. Саме з цією метою в центральній частині протектора була застосована технологія Reverse Snow Guide. Вона являє собою перевернутий малюнок, який більш ефективно справляється зі сніговим покривом, забезпечуючи водієві впевнене управління.

Зниження опору коченню

Для максимально ефективного усунення ефекту опору кочення був використаний спеціальний контур, який раніше застосовувався в шині більш високого класу Winter Sport 4D. Завдяки цьому показники паливної економічності, що забезпечуються шиною, вийшли на новий рівень.

В цілому ж виробник особливу увагу при розробці приділяв безпеки пересування в зимовий період. Тому всі використовувані технології сприяють стабільному і адекватної поведінки автомобіля в екстремальних умовах зимового періоду. Крім того, не була забута і екологічність покришки, яка забезпечується особливим складом гумової суміші.

Таким чином, модель Winter Response 2 - це бюджетний варіант, який, тим не менш, володіє всіма основними властивостями шин більш високого класу.

Основні особливості шини Dunlop SP Winter Response 2

- застосування нового складу гумової суміші, одним з головних компонентів якого є Silica-Plus. Завдяки цьому було досягнуто поліпшені показники поведінки автомобіля на зимовій дорозі: короткий гальмівний шлях, надійне зчеплення;
- знижений опір коченню
- високий рівень паливної економічності;
- поліпшені властивості аквадінамікі;
- оптимальне співвідношення ціни та якості;
- екологічність.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі