0

Nokian Nordman SZ 225/45 ZR17 94W XL

Код товару: 278874

Наявність: немає на складі

2 249 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Nordman SZ
Ширина :225
Профіль :45
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2020

Nordman SZ

Опис шини Nordman SZ


Літня шина Nordman SZ є однією з новинок фінської компанії. Вона призначена виключно для потужних і швидкісних легкових автомобілів різного класу. При цьому виробник пропонує її в двох варіантах виконання, «на папері» відрізняються один від одного індексом швидкості (V або W), а зовні - дизайном протектора. В обох випадках він відрізняється асиметричним розташуванням елементів, завдяки чому новинка демонструє універсальні характеристики за будь-яких дорожніх умовах.

Двошаровий протектор

В обох варіантах цієї моделі її протектор має двошарову конструкцію. Її нижній «базовий» шар відрізняється підвищеною жорсткістю, завдяки чому шина демонструє ті характеристики, які більше притаманні спортивним моделям. Йдеться, перш за все, про швидкі і точні реакції на повороти керма і стабільному надійному поведінці на великій швидкості.

У свою чергу, верхній шар виготовлений з більш еластичного компаунда. За рахунок своєї мякості він значною мірою послаблює ударну дію від невеликих нерівностей на поверхні дорожнього покриття. Таким чином, шині надається мякість на ходу.

Крім того, зовнішній шар компаунда характеризується збільшеним вмістом силіки, а також наявністю полімерних речовин. Це поєднання надає шині цілий ряд важливих переваг. Основними з них є підвищене зчеплення на мокрій дорозі, відмінна зносостійкість, а також відмінна міцність протектора на розрив.

Розширена функціональність дренажних канавок

За рахунок цілого ряду рішень деякі з елементів дренажної системи цієї шини можуть виконувати відразу кілька функцій. Такими здібностями, зокрема, відрізняються поздовжні дренажні канавки. На їх бічних стінках є безліч сферичних заглиблень. Ці додаткові елементи дозволяють істотно зменшити рівень шуму, що генерується шиною під час руху, за рахунок упорядкування повітряних потоків, які проходять по дренажним канавках.

Що стосується «безпосередніх обовязків», то з ними дренажні канавки справляються просто відмінно . Відмінна продуктивність дренажної системи забезпечується, як за рахунок численності елементів, так і завдяки їх значного внутрішньому обєму. Як результат, шина демонструє відмінну стійкість до аквапланування.

Основні особливості Nordman SZ

- практично ідеальний баланс між спортивною керованістю і комфортом, завдяки двошарової конструкції протектора, зовнішній шар якого надає мякість на ходу, а внутрішній - оперативність управління і стабільність на великій швидкості;
- розширена функціональність дренажних канавок, які не тільки відмінно справляються з відведенням води, але і знижують рівень шуму;
- жорсткий і міцний брекер, виготовлений із сталевого корду, поліпшує керованість, знижує опір коченню.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі