0

Nokian Nordman RS2 SUV 265/65 R17 116R XL

Код товару: 276432

Наявність: немає на складі

6 301 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Nordman RS2 SUV
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Nordman RS2 SUV

Опис шини Nordman RS2 SUV


Зимова нешипована шина Nokian Nordman RS2 SUV є черговою новинкою від відомого фінського виробника. Дана модель орієнтована, перш за все, на тих власників кросоверів і позашляховиків, які проживають в північних регіонах, де клімат взимку можна охарактеризувати не інакше, як суворий. В таких умовах вона демонструє свої найбільш сильні сторони. Зокрема, до таких належать підвищені зчіпні властивості на снігу і льоду.

Ламелі-насоси

Протектор даної моделі оснащується декількома видами ламелей. І далеко не всі з них утворюють додаткові крайки зчеплення. Зокрема, в плечових зонах розташовуються ламелі-насоси, які в бічній проекції мають каплеподібну форму. При контакті з поверхнею льоду ці мініатюрні протекторні елементи підсушують її в зоні плями контакту, що в свою чергу тягне за собою істотне поліпшення зчеплення.

Підсилювачі ламелей

Що стосується звичайних ламелей, які утворюють кілька тисяч зчіпних крайок, то вони такими є лише на перший погляд. З обох сторін ці протекторні елементи закінчуються спеціальними підсилювачами. З їх допомогою ламелі при контакті з дорожньою поверхнею фіксуються у відкритому положенні, при цьому висота утворених ними зчіпних крайок максимальна і мало схильна до впливу навантаження вагою автомобіля. У реальних умовах експлуатації дана особливість дає про себе знати у вигляді поліпшеної керованості і зчеплення на льоду і на снігу.

Основні особливості Nordman RS2 SUV

- відмінні зчіпні характеристики на зледенілому покритті завдяки численності і різноманітності видів ламелей;
- нерозривне поздовжнє ребро покращує стійкість і стабільність зчіпних властивостей на великій швидкості;
- посилена конструкція брекера забезпечує підвищену міцність і вантажопідйомність шини.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі