0

Nokian Nordman 7 175/70 R13 82T (шип)

Код товару: 284084

Наявність: немає на складі

1 851 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Nordman 7
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Nordman 7

Опис шини Nordman 7


Зимова шина Nokian Nordman 7 пропонується в 24 типорозмірах для коліс з посадковим діаметром від 13 до 17 дюймів. Як і попередники, модель призначена для сучасних легкових автомобілів, але в той же час перевершує їх по керованості і зчеплення на зимових покриттях, комфорту при водінні. Забезпечується це за рахунок використання сучасних технологій.

Багатофункціональні плечові блоки

Розташовані в плечових зонах блоки мають скошені краї з численними виїмками, і тому можуть виконувати кілька функцій. Основний з них є забезпечення поперечної стійкості при маневруванні. У свою чергу, виїмки на краях блоків є дренажними канавками, що витісняють з плями контакту воду, сніг і його суміш з дорожнім брудом.

Кілька видів ламелей

Протектор шини оснащений ламелями декількох типів. Велика їх частина - самоблокуються, завдяки тривимірної конфігурації їх бічних стінок. Крім них протектор містить так звані "ламелі-підсилювачі". Ці елементи збільшують висоту утворених звичайними 3D-ламелями крайок зчеплення, що підвищує продуктивність шини на зледенілому покритті.

"Ведмежий кіготь"

В шині застосовується технологія Bear Claw. Її суть полягає в забезпеченні вертикального положення шипа при контакті з дорожнім полотном. Досягається це за рахунок поздовжнього подовження блоку, в якому він розташований.

"Повітряний кіготь"

Дана модель характеризується низьким для шипованих шин рівнем шуму. Акустичний комфорт забезпечується наявністю спеціальних пустот в передній частині блоку, в якому встановлений шип. Безпосередньо під його якірної частиною розташовується порожнину. Вона зменшує ударну дію на шип при контакті з дорожнім полотном.

Основні особливості зимовій шиповану шини Nordman 7

- плечові блоки зі скошеними краями і прорізаними в них канавками поліпшують зчеплення при маневруванні;
- ламелі декількох видів забезпечують шині відмінну продуктивність на зледенілому покритті;
- багатокутна форма шипа покращує зчеплення на льоду;
- низький рівень шуму завдяки повітряним амортизаторам в блоках, де встановлені шипи.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі