0

Marshal MU12 195/50 R15 86H XL

Код товару: 375202

Наявність: немає на складі

1 851 грн


сума: грн.
Виробник :Marshal
Модель :MU12
Ширина :195
Профіль :50
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :

MU12

Опис шини Marshal MU12


Літня шина Marshal MU12 призначена для найбільш потужних модифікацій легкових автомобілів малого та середнього класу. Розроблено фахівцями компанії Kumho для заміни моделі з індексом MU 11. Відрізняється від неї створеним заново дизайном протектора і складом гумової суміші.

Асиметричний протектор

Протектор шини відрізняється асиметричним дизайном. Характерною його рисою є збільшені в порівнянні з покришкою попереднього покоління розміри елементів. По суті, протекторний малюнок являє собою три широких поздовжніх ребра в центрі і кілька сотень блоків в плечових зонах. Такий дизайн забезпечує максимальні розміри плями контакту, мало мінливі під впливом різноспрямованих сил прискорення. Це гарантує сталість зчіпних властивостей в будь-яких умовах.

Покращений компаунд

Одним з основних нововведень став оновлений компаунд. Він відрізняється використанням бутадієнстирольного каучуку з підвищеним вмістом стиролу. Завдяки цьому протектор став набагато краще чіплятися навіть за мокре покриття, щільно облягаючи найдрібніші нерівності на його поверхні. При цьому видалення води здійснюється не тільки широкими поздовжніми канавками, а й прорізаними в центральних ребрах вузькими ламелями.

Основні особливості Marshal MU12

- асиметричний протектор збільшує пляму контакту;
- оптимізована форма профілю поліпшує зчеплення в складних ситуаціях;
- оновлений бутадієн-стірольний компаунд.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі