0

Michelin Pilot Sport 3 195/50 R15 82V

Код товару: 294636

Наявність: на складі 10 шт.

3 451 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Pilot Sport 3
Ширина :195
Профіль :50
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2024

Pilot Sport 3

Опис шини Michelin Pilot Sport PS3


Michelin Pilot Sport 3 - новинка 2010 року, затьмарила своїми якостями всі інші легкові літні шини. Шину рекомендує встановлювати на автомобілі преміум-класу. До особливостей даної шини варто віднести відносний рекорд довговічності і економічності. На шинах Michelin Pilot Sport 3 було скоєно понад 10 перемог поспіль в 24-годинних перегонах "Ле Ман". На боковині даної моделі нанесена емблема "Green X", що підтверджує економічне якість даної шини в порівнянні з конкурентами. Витрати палива і викиди вуглеводнів знижені в даній моделі до мінімуму.

Купуючи автомобільну легкову шину Michelin Pilot Sport 3, ви можете бути впевнені, що ваш автомобіль оснащений самими передовими і кращими шинами серед більш ніж 500 моделей різних виробників . PS3 - це комбінація високої зносостійкості, мінімальної витрати палива, ідеального зчеплення з дорогою і кращих характеристик на сухому і мокрому асфальті. Дану шину не можна використовувати в зимову пору року.

На відміну від попередніх моделей Michelin Pilot Sport, на PS 3 довговічність шини була збільшена більш ніж на 20%. Тепер високоефективна високошвидкісна шина не буде стиратися так швидко, а її якості, завдяки новим технологіям, стали тільки краще.

Anti Surf System (Оптимальне зчеплення на мокрому дорожньому покриття) дозволила Michelin PS3 ефективно видаляти воду з-під плями контакту. Ризик виникнення аквапланування на французькій шині знижений до мінімуму.

Внутрішня структура автомобільної шини Michelin Pilot Sport 3 включає в себе технологію Michelins Programmed Distortion Tire, яка дозволяє скоротити ризик ізкаженія шини при великих навантаженнях. Як і більшість надшвидкісних шин, дана модель обладнана подвійним сталевим кордом з поліестеровим каркасом.

Переваги шини Michelin Pilot Sport 3

Краще зчеплення в поворотах з укороченим гальмівним шляхом . Гальмівний шлях шини був знижений на 3 метри в порівнянні з попередньою моделлю.

Високоякісна віддача і керованість при русі.

Показники ефективності та довговічності.

варто відзначити, що Michelin Pilot Sport 3 набагато краще за своїх попередниць (PS 2 і PS 1). Всі технології, використані в минулих моделях залишилися і в цій.

За відгуками на сайті Мосавтошіни, більшість наших користувачів вважають дану модель кращої в рейтингу літніх автомобільних шин, а тести відомих світових видавництв постійно віддають перевагу саме цій моделі .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі