0

NorTec MT540 215/65 R16 102Q XL

Код товару: 281428

Наявність: немає на складі

2 301 грн


сума: грн.
Виробник :NorTec
Модель :MT540
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

MT540

Опис шини Nortec MT540


Nortec MT 540 - модель, яка орієнтована на застосування в кросовери, позашляховики і пікапи. Вона відноситься до категорії «грязьових» шин, про що свідчить протектор з масивними блоками. Покришка відрізняється високою стійкістю до стирання, підвищеними тяговими характеристиками, а також керованістю, в тому числі і на пересіченій місцевості.

Висока прохідність

Використання в конструкції жорсткого каркаса дозволяє витримувати підвищені навантаження, які відзначаються при їзді по пересіченій місцевості. При цьому стійкість поперечного типу зберігається при будь-яких умовах. Це досягається за рахунок стабільності форми плями контакту, яка не змінюється навіть при виконанні різних маневрів на нерівній поверхні.

Захист від проколів і порізів

З огляду на те, що модель передбачає її застосування на бездоріжжі, виробник подбав про безпеку. Це було досягнуто за допомогою масивних шашок протектора, а також збільшеного гумового шару на боковинах. У сукупності така конструкція може витримувати значні силові дії без втрати цілісності. До цього варто додати, що будова поліпшило і вантажопідйомність покришки, яка особливо актуальна при їзді в повному спорядженні транспортного засобу по бездоріжжю.

Очищення протектора

Ця властивість забезпечується великими проміжками між елементами протектора. Завдяки такій будові бруд, камені і др. З застряють в ньому, що позитивно позначається на тягових зусиллях.

Компаунд

Тут був використаний склад гуми зі збільшеним відсотком силики. Це знайшло пряме вираження в збереженні властивостей еластичності при різних температурах. Цей же фактор дозволяє використовувати шину в якості всесезонной в умовах європейської зими. Тим часом ряд додаткових компонентів обумовлює збереження жорсткості при підвищеній температурі навколишнього середовища.

Основні особливості Nortec MT 540

- направлений протектор грязьового типу;
- орієнтованість на використання в умовах бездоріжжя;
- посилена конструкція захищає від проколів і порізів, а також дозволяє зберігати властивості покришки в умовах підвищених навантажень;
- еластична гумова суміш, яка зберігає свої властивості в широкому температурному діапазоні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі