0

Michelin Agilis Alpin 215/65 R16C 109/107R

Код товару: 295187

Наявність: на складі 4 шт.

6 706 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Agilis Alpin
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг) / 107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2024

Agilis Alpin

Опис шини Michelin Agilis Alpin


Зимові нешиповані шини Michelin Agilis Alpin є зайвим підтвердженням прагнення одного зі світових лідерів шинної індустрії забезпечити високий рівень безпеки руху в зимовий період. Дана модель, призначена для малотоннажного комерційного транспорту, відрізняється підвищеною міцністю, довгим терміном служби і високим рівнем безпеки.

Завдяки інноваційному дизайну симетричного ненаправленного малюнка протектора, в порівнянні з попередницею моделлю Agilis 81 Snow Ice вдалося істотно зменшити гальмівний шлях на слизькій дорозі, а також значно поліпшити зчеплення на різних типах поверхні. Крім цього, термін служби шини виріс на 20%, що досить багато, враховуючи призначення шини.

Однією з ключових особливостей дизайну малюнка протектора є наявність в плечових зонах безлічі канавок і блоків, за рахунок яких вдалося забезпечити прохідність шини Michelin Agilis Alpin по глибокому снігу. Крім цього, блоки оригінальна форма блоків плечових зон сприяє відкидання снігу в бік, що дозволяє забезпечувати більш надійне зчеплення.

З метою забезпечення кращого зчеплення при русі по обмерзлих поверхонь французькими шинними інженерами була застосована технологія Durable Contact Patch, за рахунок якої вдалося надати плямі контакту квадратну форму, що призвело до збільшення площі плями контакту майже на третину.

Крім цього, в даній моделі була використана ще одна інноваційна розробка компанії, а саме технологія StabiliGrip, раніше застосовувалася в основному в легкових зимових шинах. Дана технологія передбачає оснащення протектора шини збільшеною кількістю ламелей, які замикаються один на одному в залежності від зусилля, прикладеного до шини при розгоні або гальмуванні.

Основні особливості Michelin Agilis Alpin

- збільшене, завдяки технології Durable Contact Patch, пляма контакту забезпечує більш надійне зчеплення на різних типах поверхні;
- безліч тривимірних ламелей StabiliGrip забезпечують за рахунок численних крайок відмінне зчеплення з обмерзлих покриттям, а також збільшують жорсткість всіх елементів протектора;
- прекрасна захищеність від різного механічного впливу, завдяки міцному подвійному каркасу, а також спеціальним вставкам, що оберігає боковини від пошкодження.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі