0

Matador MP-54 Sibir Snow 155/70 R13 75T

Код товару: 271886

Наявність: немає на складі

1 301 грн


сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MP-54 Sibir Snow
Ширина :155
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :

MP-54 Sibir Snow

Опис шини Matador MP-54 Sibir Snow M + S


Тільки-но зявившись, зимова шина Матадор MP-54 стала дуже популярною, що обумовлено не стільки привабливою вартістю, скільки її дуже високою продуктивністю на будь-яких зимових дорогах. При цьому варто відзначити, що на її протекторі немає шипів. Цього вдалося досягти за рахунок використання передових технічних рішень та сучасних матеріалів.

Агресивний V-подібний дизайн протектора

Одним з факторів, що забезпечили цій шині хорошу продуктивність на снігу і льоду, є протекторний малюнок. Його агресивний V-подібний дизайн характеризується дуже високим вмістом зчіпних крайок. Переважна їх частина формується не блоками, а прорізаними в них численними ламелями. Як і блоки, вони розташовуються під досить гострим кутом відносно напрямку руху, що повідомляє шині чудові поздовжні тягово-зчіпні властивості на льоду і снігу, а також хорошу керованість на сухому асфальті.

Ефективно відводить снігову шугу дренажна система

Протекторні елементи відокремлені один від одного дренажними канавками. Більшість з них відрізняється дуже значною шириною. Дана особливість дозволяє протектору чудово справлятися з відведенням від плями контакту навіть великовагових снігових мас, не кажучи вже про воду, що дозволяє шині демонструвати дуже високий рівень безпеки при поганих погодних умовах.

Основні особливості шини Матадор MP-54 Sibir Snow M + S

- агресивний протекторний малюнок з високим вмістом зчіпних крайок забезпечує чудове зчеплення;
- численні ламелі дозволяють при відсутності шипів демонструвати шині хорошу стійкість, як на битій снігу, так і на льоду;
- висока ефективність видалення від зони контакту води і талого снігу завдяки значній ширині і розташуванню дренажних канавок під гострим кутом проти напрямку руху.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі