0

Maxxis MA-S2 Marauder II 255/55 R18 109V XL

Код товару: 279545

Наявність: немає на складі

2 430 грн


сума: грн.
Виробник :Maxxis
Модель :MA-S2 Marauder II
Ширина :255
Профіль :55
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :109 (1030 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Тайвань
Рік виготовлення шин :2020

MA-S2 Marauder II

Опис шини Maxxis MA-S2 Marauder II


Шина Maxxis MA-S2 Marauder II - всесезонна модель, розроблена для легких вантажівок. В процесі розробки даної шини фахівці компанії основний упор робили на комфорт і безпеку. Ця шина вироблялося на новітньому обладнанні та з використанням останніх технологій, що дозволило створити модель, яка повністю відповідає всім світовим стандартам якості.

Розроблений за допомогою компютерного моделювання протектор забезпечує шина прекрасні експлуатаційні характеристики. Велике число великих канавок якісно видаляють воду із зони контакту. Це дозволило добитися відмінної курсової стійкості. Оптимальне розташування блоків спільно з спеціально підібраною сумішшю забезпечують відмінні зчіпні характеристики і мінімальний шумовий ефект при русі. Посилена плечова зона не тільки підвищила міцність шини Maxxis MA-S2, а й збільшила стійкість при проходженні поворотів.

Вибираючи цю, шину ви зможете повністю контролювати керування автомобілем і бути впевненим у своїй безпеці. Велика кількість споживачів зупиняють саме на цій моделі свій вибір, так як вона володіє оптимальним співвідношенням ціна / якість.

Основні особливості шини Maxxis MA-S2 Marauder II

- вдосконалений дизайн протектора, що має велику кількість великих канавок, забезпечує прекрасне зчеплення і зводить ефект аквапланування до мінімуму;
- оптимальне розташування елементів протектора дозволили звести до мінімуму шум при русі;
- прекрасні експлуатаційні характеристики забезпечують впевнене управління на різному дорожньому покритті;
- підвищений самоочищення підвищила керованість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі