0

Michelin Latitude Alpin LA2 255/60 R17 110H XL

Код товару: 295277

Наявність: немає на складі

6 657 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Latitude Alpin LA2
Ширина :255
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2022

Latitude Alpin LA2

Опис шини Michelin Latitude Alpin 2


Зимова нешипована легкова шина Michelin Latitude Alpin 2, як і її попередниця, була спеціально створена для легкових автомобілів підвищеної прохідності, що експлуатуються в умовах мяких європейських зим. Для такого клімату характерні часті переходи від негативних до позитивних температур повітря, що робить дорожні умови вельми різноманітними. При розробці даної моделі перед французькими шинниками стояло непросте завдання створити шину, що забезпечує високий рівень безпеки в самих різних умовах. Що стосується застосовності цієї шини, то наявність в лінійці типорозмірів більше двох десятків варіантів з посадковим діаметром коліс від 16 до 21 дюймів дозволяє використовувати її до абсолютної більшості моделей позашляховиків, пікапів і кросоверів. А швидкісні індекси H і V дозволяє встановлювати цю шину на найбільш потужні автомобілі даної категорії.

Універсальність застосування даної моделі багато в чому забезпечується симетричним направленим малюнком протектора з V-подібним дизайном. При створенні протектора цієї моделі був використаний цілий ряд, як нових, так і раніше прекрасно себе зарекомендували себе технологій, багато з яких були істотно вдосконалені.

Зокрема, була використана технологія Full Active Tread, під якою ховається особливе будова протектора, всі елементи якого працюють, як єдине ціле. В даному випадку ця особливість вдало поєднується з V-подібним дизайном, який сам по собі має масу достоїнств і широко використовується іншими шинними виробниками. З цілого ряду переваг V-образного малюнка протектора особливо варто відзначити велику площу плями контакту, навантаження по якому розподіляється рівномірно, а його розміри залишаються незмінними незалежно від режиму руху та особливостей покриття. Крім того, дана схема розміщення протекторних елементів забезпечує прекрасну курсову стійкість, високу ефективність гальмування, особливо на засніженому і зледенілому покритті.

Однак найбільш значущою технологією, використаної в даній моделі, стала Ridge-n-Flex, що складається , в свою чергу, з двох складових - StabiliGrip і Helio Compound 3G.

Завдяки технології StabiliGrip, протектор шини Michelin Latitude Alpin 2 вдалося оснастити великою кількістю спеціальних ламелей, розташованих під різними кутами і прорізають протекторні блоки на велику глибину. Освічені цими ламелями численні гострі кромки легко проникають крізь водяну плівку на обмерзлій поверхні, ефективно чіпляючись навіть за найменші нерівності, а їх різноспрямований розташування дозволяє забезпечити зчеплення у всіх напрямках. Крім цього, особливу будову стінок ламелей дозволяє їм міцно фіксуватися один з одним в момент зіткнення з дорожнім полотном, що істотно підвищує жорсткість протекторних блоків. Це, в свою чергу, дозволило істотно поліпшити основні характеристики шини на сухих покриттях.

Технологія Helio Compound 3G являє собою вже третє покоління прекрасно себе зарекомендувала гумової суміші. Поєднання кремнийсодержащих компонентів і соняшникової олії дозволило надати шині відмінну еластичність при температурах нижче 7 градусів тепла. Крім цього, нова гумова суміш забезпечує високу стійкість до стирання, більш надійне зчеплення з мокрою поверхнею.

Основні особливості шини Michelin Latitude Alpin 2

- Унікальний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора з широким і жорстким центральним ребром забезпечує прекрасне зчеплення на різних типах поверхні, а також відмінну курсову стійкість та ефективне гальмування, особливо на слизькому покритті;
- Технологія StabiliGrip дозволила оснастити протектор збільшеним числом ламелей, завдяки чому покращилися характеристики керованості і зчеплення, як на сухий, так і на засніженій і зледенілій поверхні;
- Новий склад гумової суміші Helio Compound 3G надав шині прекрасну еластичність при низьких температурах, додатково поліпшивши при цьому зчеплення зі слизькими покриттями, а також підвищивши стійкість протектора до стирання.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі