0

Nexen NFera RU1 255/60 R17 106V

Код товару: 270319

Наявність: на складі 8 шт.

4 801 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :NFera RU1
Ширина :255
Профіль :60
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :106 (950 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

NFera RU1

Опис шини Nexen NFera RU1


Літня корейська шина Nexen NFera RU1 спеціально створена для позашляховиків преміум класу, які експлуатуються на будь-якій дорожній поверхні. Розробляючи дану модель, фахівці компанії постаралися досягти чудових експлуатаційних характеристик. Основний упор був зроблений на досягнення підвищеної керованості і безпеки. Для отримання поставлених цілей використовувалися новітні технології і найкраща сировина. Ретельний контроль якості протягом всього процесу виробництва дозволив отримати прекрасну шину, яка не має шлюбу і відповідає всім світовим нормам і стандартам.

Асиметричний дизайн протектора

Для отримання підвищених ходових якостей був використаний асиметричний протекторний малюнок. Домогтися відмінної стійкості при прямолінійному русі допомогли три ряди блоків в центрі. Вони також прискорили відповіді на повороти керма. Так як шина Nexen NFera RU1 експлуатується на різної поверхні, то для підвищення захисту від бічних ушкоджень використовувалася посилений бічний зона. Вона виготовлена з більш товстого шару гуми, тому надійно захищає протектор і підвищує стійкість при маневрах.

На особливу увагу заслуговує водовідвідні система. Вона складається з великого числа невеликих надрізів і чотирьох великих каналів. Канали відповідають за швидке відведення води з протектора, запобігаючи можливому аквапланування. Надрізи відмінно поглинають шум при русі, роблячи їзду максимально комфортною. Також вони сприяють підвищенню зчіпних якостей з вологою дорожньою поверхнею. Навіть у сильний дощ шина забезпечує впевнене і чітке управління на будь-якій поверхні.

Оптимізований склад гумової суміші

При створенні даної моделі використовувалася нова гумова суміш, що відрізняється підвищеною еластичністю і зносостійкими якостями. Для підвищення еластичності застосовувалася новітня силика. Це дозволило добитися підвищеного зчеплення на мокрій дорожній поверхні і відмінних відновлювальних властивостей шини. При їзді по неякісному дорожньому покриттю шина поглинає всі нерівності, підвищуючи комфорт їзди і знижуючи навантаження на елементи підвіски. Домогтися підвищеної зносостійкості допоміг кремній, тому протектор відрізняється тривалим терміном використання. Нова гумова суміш спільно з оптимально підібраними протекторними блоками забезпечила збільшене пляма контакту, що підвищило стійкість при русі.

Основні особливості шини Nexen NFera RU1

- нові добавки в гумову суміш дозволили досягти чудових гальмівних і зчіпних характеристик, а також збільшили пробіг шини;
- асиметричний дизайн протектора забезпечує прекрасну курсову стійкість і керованість;
- посилений бічний зона надійно захищає протектор від бічних пошкоджень і збільшує стійкість при здійсненні різних маневрів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі