0

Doublestar Landrider DS01 245/70 R16 107T

Код товару: 406175

Наявність: на складі 16 шт.

3 265 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Doublestar
Модель :DS01
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2023

DS01

Опис шини Doublestar DS01


Літня шина Doublestar DS01 призначена для автомобілів класу SUV, експлуатованих переважно на асфальтованих дорогах. Модель відноситься до категорії High Terrain і тому демонструє свої найбільш сильні риси на асфальтованих дорогах. До таких належить поліпшує зчеплення на мокрому покритті, мякий хід і низький рівень шуму.

Зиґзаґоподібні ламелі

Характерною особливістю протекторного малюнка є використання в ньому численних прорізів зигзагоподібної форми. Ці елементи забезпечують пляма контакту великою кількістю гострих граней, які, проникаючи крізь плівку води, дозволяють шині ефективно чіплятися за мокре покриття. При цьому їх оригінальна форма обмежує рухливість блоків, що забезпечує більш швидку і точну передачу різноспрямованих сил прискорення на рульове колесо, чим полегшується процес управління автомобілем.

Широкі плечові блоки

Одним з основних переваг шини є зчеплення при маневруванні і проходженні поворотів. Багато в чому ці властивості забезпечуються дизайном плечових блоків. Елементи мають масивні розміри і розташовані поперечно відносно напрямку руху. Саме на них шина спирається при впливі бічних сил прискорення. Вкрай мала рухливість цих елементів перешкоджає ковзань. Крім того, утворені плечовими блоками поперечні межі істотно підвищують ефективність роботи протектора при поздовжніх прискорень, особливо на мокрому покритті.

Низький ризик аквапланування

Протектор зберігає стійкість до аквапланування навіть на великій швидкості. Це обумовлено значним внутрішнім обємом чотирьох поздовжніх канавок і наявністю численних поперечних каналів, які додатково прискорюють відведення води від зони контакту за межі протектора.

Основні особливості Doublestar DS01

- призначена для автомобілів класу SUV:
- відноситься до категорії High Terrain;
- звивисті ламелі підсилюють зчеплення на мокрому покритті без збитку керованості;
- широкі плечові блоки перешкоджають бічним ковзань і скорочують протяжність гальмівного шляху.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі