0

Kleber Krisalp HP2 185/65 R14 86T

Код товару: 259209

Наявність: немає на складі

1 072 грн


сума: грн.
Виробник :Kleber
Модель :Krisalp HP2
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2019

Krisalp HP2

Опис шини Kleber Krisalp HP2


Зимова легкова нешипованная шина Kleber Krisalp HP2, що випускається одним з найвідоміших французьких виробників, прекрасно підійде дуже широкого спектру сучасних легкових автомобілів малого та середнього класу, включаючи мінівени. Про прекрасних характеристиках цієї шини говорять присвоєні їй високі швидкісні індекси - V і H.

Дизайн V-образного спрямованого симетричного малюнка протектора шини містить риси, характерні для сучасних моделей нешипованих зимових шин. Однак разом з цим в цій шині було використано кілька цікавих технічних рішень, істотно підвищили її експлуатаційні характеристики. Зокрема слід відзначити дуже широке центральне ребро з хвилеподібною кромкою, що має жорстку не має розривів конструкцію. Завдяки такому рішенню, французьким шинним інженерам вдалося наділити шину чудовою курсовою стійкістю при русі по слизьких покриттях. Крім того, поверхня центрального ребра цілком покрита поперечними двонаправленими ламелями, які призначені для поліпшення ефективності розгону і гальмування на мокрому, засніженому або зледенілому покритті.

Також в центральній частині протектора розташовані два поздовжніх ребра, що складаються з масивних окремо що стоять блоків складної конфігурації. Великий розмір блоків дозволив істотно збільшити площу плями контакту шини Kleber Krisalp HP2, а ретельно прораховане відстань між ними забезпечило протектору шини прекрасні показники самоочищення від води, снігу і бруду, що значно поліпшило характеристики керованості на мокрій дорозі і прохідності на снігу.

Плечові зони складаються з великої кількості окремих блоків прямокутної форми, що відрізняються великою висотою і заокругленим профілем. Завдяки такому рішенню, вдалося забезпечити шині прекрасні показники прохідності по глибокому снігу, а також високу опірність нерівномірного зносу.

Основні особливості шини Kleber Krisalp HP2

- прекрасне зчеплення при русі по засніжених і зледенілих дорогах, завдяки оптимізованому V-образним дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора;
- поліпшене зчеплення на льоду за рахунок безлічі ламелей різної форми;
- відмінна еластичність і зносостійкість забезпечується ретельно підібраним складом гумової суміші.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі