0

Michelin Energy Saver Plus 185/65 R14 86T

Код товару: 296323

Наявність: на складі 4 шт.

3 373 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Energy Saver Plus
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

Energy Saver Plus

Опис шини Michelin Energy Saver +


Літня легкова шина Michelin Energy Saver + є однією з новинок на вітчизняному ринку. Новинка, по суті, є представником нового вже пятого за рахунком покоління цього сімейства шин, перше з яких зявилося ще в 1992 році. Дана модель пропонується французьким шинним гігантом в майже 60 типорозмірах з посадковим діаметром коліс від 14 до 16 дюймів. Подібне різноманітність говорить про чудову вживаності цієї шини до абсолютної більшості легкових автомобілів малого та середнього класу. Крім цього, новинка має досить високі індекси швидкості - T, H і V, що є свідченням неабияких технічних характеристик.

Гумова суміш EcoGrip

При розробці даної моделі французькі шинники зуміли знайти шляхи щодо подальшого підвищення енергоефективності. Цього разу особливу увагу було приділено зменшенню ступеня нагріву шини при русі. Зниженого виділення тепла вдалося домогтися, завдяки новій гумової суміші EcoGrip. Її ефективність виявилася настільки високою, що французький виробник віддав перевагу отримати патент не тільки на її склад, але і технологію приготування. Практичним результатом зниження температури шини при русі стала збільшилася тривалість служби, а також знижений опір кочення, що, в свою чергу, призвело до істотного зниження витрати палива. Останній фактор є фірмовою рисою всієї лінійки «зелених» шин цього виробника.

Додатковий брекерних шар

Нова модель Michelin Energy Saver + відрізняється збільшеною на 10% площею плями контакту, в порівнянні з шиною попереднього покоління. Таких показників вдалося досягти, завдяки додаванню додаткового брекерного шару, який не тільки розширив пляма контакту, але і надав йому більш прямокутну форму, яка за рахунок підвищилася жорсткості залишається стабільною при будь-яких режимах руху. Практичним результатом цього стала значно покращилася керованість, яка придбала стабільність і передбачуваність. Крім того, за рахунок того, що протектор став ще більш жорстким, фахівцям компанії вдалося додатково знизити опір кочення.

Оптимізований малюнок протектора

Асиметричний направлений малюнок протектора лише на перший погляд нагадує малюнок шини попереднього покоління . В основному зміни повязані зі значно розширився профілем, що дозволило збільшити розміри всіх основних протекторних елементів. Особливо збільшилися в розмірах два центральних поздовжніх ребра, що ще більше підвищило їх жорсткість. В результаті шина стала набагато швидше реагувати на рух кермом, що додало характеру керованості практично спортивної точності.

Що стосується плечових зон протектора, то вони, як і у попередниці, розділені поперечними дренажними каналами на окремі блоки. Ключовою особливістю конструкції плечових зон у шини Michelin Energy Saver + є збільшена кількість блоків. Це дозволило сформувати додаткові кромки зчеплення, що сприятливо позначилося на ефективності гальмування, особливо на мокрій поверхні.

Збільшення кількості блоків в плечових зонах протектора значно підвищило продуктивність роботи дренажної системи, яка отримала додаткові поперечні канали. При цьому їх еліпсовою форма знижує ймовірність виникнення водяних вихорів, що підвищує швидкість відводу надлишків вологи з зони контакту. В кінцевому рахунку, це дозволило істотно підвищити стійкість шини до аквапланування, що наблизило цю шину до показників кращих дорожніх моделей.

Основні особливості шини Michelin Energy Saver +

- Прекрасні характеристики по новій європейській системі оцінки якості шин забезпечуються оптимізованої конструкцією;
- Збільшене, завдяки додатковому брекерного шару, площа плями контакту забезпечує більш надійне зчеплення, а за рахунок стабільності форми - надійне і передбачувана поведінка при будь-яких умовах;
- Виключно низький опір кочення, завдяки що знизився нагрівання шини при русі;
- Нова гумова суміш EcoGrip дозволила не тільки знизити витрату палива, але забезпечити зчіпні характеристики на рівні звичайних шин, як на сухій, так і на мокрій дорозі;
- Відмінна для даної категорії стійкість до аквапланування, за рахунок збільшеної продуктивності дренажної системи;
- Плечові зони протектора з повів ІЧЕНЬ, в порівнянні з минулим поколінням, кількістю протекторних блоків істотно зменшення гальмівного шляху, особливо на мокрій поверхні
- Підвищена стійкість до стирання, завдяки додаванню в гумову суміш спеціальних компонентів, значно знизили абразивну дію дорожнього полотна.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі