0

Sava Intensa UHP 2 215/40 R17 87Y XL FR

Код товару: 341611

Наявність: немає на складі

1 801 грн


сума: грн.
Виробник :Sava
Модель :Intensa UHP 2
Ширина :215
Профіль :40
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :87 (545 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2019

Intensa UHP 2

Опис шини Sava Intensa UHP 2


Літня шина Sava Intensa UHP 2, як і попередня модель, призначена для найбільш потужних версій легкових автомобілів малого та середнього класу. При її розробці використовувалися найсучасніші технології і матеріали, що дозволило не тільки перевершити попередницю за основними експлуатаційними властивостями, а й успішно конкурувати з покришками аналогічної категорії від провідних світових брендів.

Жорсткі плечові зони

Одним з нововведень став дизайн плечових зон. Розташовані тут блоки жорсткими перемичками обєднані в групи по два елементи в кожній. У поєднанні з їх поперечним розташуванням і масивними розмірами це забезпечує швидку і точну передачу бічних сил прискорення на рульове колесо. В результаті досягається відмінна оперативність управління. Крім того, плечовими блоками формується безліч протяжних зчіпних крайок, які надають шині високу ефективність при поздовжніх прискорень, особливо на мокрому покритті.

Мінімальний ризик аквапланування

Протектор шини має продуктивної дренажною системою. Її основу складають чотири поздовжніх канавки. Їх ефективність істотно доповнена високою пропускною здатністю численних каналів. Одні з них відводять воду назовні протектора, а інші - направляють в поздовжні дренажні канавки. В результаті ризик виникнення аквапланування навіть на високій швидкості мінімальний.

Посилений обід

Ще однією особливістю шини є конструкція обода. В його основі - сталевий дріт збільшеної товщини. Підвищена жорсткість цього елемента надає реакцій шини на повороти керма ще більше швидкості і точності.

Основні особливості Sava Intensa UHP 2

- подвійні плечові блоки поліпшують керованість, ефективність роботи протектора при поздовжніх прискорень;
- мінімальний ризик аквапланування навіть на високій швидкості;
- посилений обід підвищує точність і швидкість реакцій шини на дії водія.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі