0

Yokohama IceGuard Stud IG55 275/50 R22 111T (шип)

Код товару: 317430

Наявність: немає на складі

9 456 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :IceGuard Stud IG55
Ширина :275
Профіль :50
Діаметр :22
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Філіппіни
Рік виготовлення шин :

IceGuard Stud IG55

Опис шини Yokohama Ice Guard IG55


Зимова шипована легкова шина Yokohama Ice Guard IG55 є однією з новинок відомого японського виробника, що змінила дуже популярну в нашій країні модель IG35. Вона створена з використанням новітньої гумової суміші, де крім традиційної силики було використано апельсинове масло. Їх інших особливостей варто відзначити агресивний малюнок протектора з оригінальним дизайном плечових зон. Результатом численних технічних нововведень стала шина, що володіє дуже точної і прогнозованою керованістю на будь-якому зимовому покритті, починаючи від сухого асфальту і закінчуючи льодом.

Шип, створений за допомогою 3D-проектування

При розробці моделі Yokohama IG55 широко застосовувалися сучасні цифрові технології. Зокрема з їх допомогою було створено абсолютно новий шип, а також розраховано його оптимальне розташування на протекторі. Відмінною особливістю нового шипа є зіркоподібна форма, як фланця, так і сердечника, яка значно посилила ефект кромки. В результаті шина демонструє більш впевнену поведінку на льоду, при цьому вдалося значно підвищити надійність фіксації шипів в протекторі. Їх оптимізоване розташування дозволило істотно поліпшити зчеплення на обледенілій дорозі, знизивши при цьому генерується ними шум і вібрації. При цьому нова форма отворів забезпечує більш щільне облягання шипа протектором, що забезпечує більш надійну його фіксацію.

Оригінальний V-подібний рисунок протектора

Одним з нововведень даної моделі став протекторний малюнок, який також був розроблений з використанням сучасних засобів компютерного моделювання. У його центральній частині розташовується дуже широке поздовжнє ребро, складене з численних стреловидних блоків, зєднаних між собою жорсткими перемичками. Така будова дозволило з одного боку забезпечити шині відмінну курсову стійкість і низький опір кочення, а з іншого - додатково поліпшити зчеплення, за рахунок наявності безлічі різноспрямовано розташованих зчіпних крайок.

Основні особливості зимової шини Yokohama Ice Guard IG55

- широке центральне ребро забезпечує відмінну курсову стійкість і низький опір кочення;
- багаторазово збільшене в порівнянні з попередньою моделлю кількість зчіпних крайок, сформованих не тільки блоками, але і багатогранними 3D-ламелями;
- новий шип з фланцем і серцевиною в формі зірки забезпечує більш надійне зчеплення на зледенілих дорогах;
- плечові зони з блоками, оснащеними спеціальними «копати» елементами, забезпечують відмінну прохідність по глибокому снігу.

Читати далі Сховати