0

Sailun ICE BLAZER WST1 175/70 R13 82T (под шип)

Код товару: 264698

Наявність: немає на складі

1 151 грн


сума: грн.
Виробник :Sailun
Модель :ICE BLAZER WST1
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

ICE BLAZER WST1

Опис шини Sailun Ice Blazer WST1


Шина Sailun Ice Blazer WST1 є першою шиповану зимової моделлю, створеної цим відомим китайським виробником. Створена у співпраці з провідними шинними компаніями дана шина при невисокій вартості забезпечує високий рівень безпеки при русі по будь-яким зимових доріг. Ця модель випускається в 17 типорозмірах з посадковим діаметром від 13 до 15 дюймів. При цьому дві 15-дюймових розмірності призначені для легкого комерційного транспорту. Все це говорить про виключно широкої вживаності цієї новинки китайської шинної індустрії.

Протектор шини створений за класичним лекалами. Її малюнок виконаний в який став уже класичному V-образному дизайні, в якому відразу кидаються в очі масивні стрілоподібні блоки, відокремлені від плечових зон двома широкими дренажними канавками. При цьому центральне поздовжнє ребро має цільну і тому дуже жорстку конструкцію, яка не має будь-яких розривів протягом усього протектора. Завдяки цьому технічному рішенню, вдалося домогтися поліпшення курсової стійкості і зниження опору кочення. Крім того, центральне ребро відрізняється наявністю безлічі гострих граней і кутів, що в поєднанні з двома рядами потужних блоків забезпечує прекрасні тягово-зчіпні показники на снігу.

Кожна з плечових зон протектора шини Sailun Ice Blazer WST1 складається з ряду окремих блоків, виконаних у формі чотирикутника. При цьому ці протекторні елементи розташовані практично перпендикулярно, відносно напрямку руху, що значно підвищило прохідність шини по глибокому снігу, а також покращило ефективність гальмування на різних слизьких покриттях.

Одним з нововведень даної моделі є наявність 6 рядів сталевих шипів, що в поєднанні з безліччю ламелей забезпечує чудове зчеплення з зледенілій поверхнею. Також не можна не відзначити і суттєво змінився склад гумової суміші, куди були додані деякі компоненти, що дозволяють шині зберігати еластичність навіть при дуже низьких температурах.

Основні особливості шини Sailun Ice Blazer WST1

-Шість рядів сталевих шипів забезпечують надійне зчеплення при русі на льоду;
блочним побудова протекторного малюнка дозволило досягти чудових тягово-зчіпних показників на снігу;
-Велике кількість ламелей формує безліч додаткових граней зчеплення, що ефективність розгону і гальмування на слизьких поверхнях .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі