0

Kumho I'zen KW31 185/65 R14 86R

Код товару: 258978

Наявність: немає на складі

1 231 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :I'zen KW31
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :

I'zen KW31

Опис шини Marshal KW31


Зимова нешипована шина Marshal KW31 є «клоном» однією з зимових моделей компанії Kumho. Йдеться про шину IZen KW31, яка непогано зарекомендувала себе навіть в наших непростих умовах, що говорить про її неабияких характеристиках. Що стосується застосовності, то Marshal KW31 відмінно підходить для експлуатації практично на будь-якому сучасному легковому автомобілі з діаметром коліс від 14 до 17 дюймів.

Оптимізована гумова суміш

Оскільки дана модель спочатку розроблялася для експлуатації в суворих зимових умовах, то її гумова суміш була створена з урахуванням специфіки використання при низьких температурах на покриттях з дуже низьким коефіцієнтом зчеплення. Для цього в її склад був включений цілий ряд компонентів, включаючи силіку, які забезпечили шині значну частину її зчіпних властивостей на снігу і льоду, а також підвищену стійкість до абразивного зносу.

Симетричний направлений малюнок протектора

При створенні шини Marshal KW31 фахівці компанії звернулися до світового досвіду, який в більшості випадків полягає в використанні для зимових моделей V-образного протекторного малюнка. В даному випадку була використана аналогічна схема розташування елементів протектора. Втім, і тут знайшлося місце цілої низки цікавих рішень. Перш за все, це будова центральної частини, що складається з безлічі масивних блоків, кромки яких розташовані під значним кутом щодо осі обертання шини.

Між двома рядами блоків знаходиться дуже жорстке центральне ребро, яке повідомить шині кілька дуже важливих якостей. За рахунок відмінної стійкості до динамічних деформацій цей протекторний елемент дозволяє зберігати відмінну курсову стійкість навіть на слизькій дорозі, рухаючись на високій швидкості. Крім цього, наявність в центральній частині протектора такого жорсткого елемента дозволило зменшити до мінімуму час реакції шини на керуючий вплив кермом. В результаті в керованості зявилася точність і прогнозованість.

Тривимірні ламелі

Оскільки дана модель позбавлена шипів, то для компенсації їх відсутності були використані ламелі двох видів - тривимірні і звивисті. 3D-ламелі розташовуються в блоках центральній частині протектора, «працюючи» на прямих ділянках засніжених і зледенілих доріг. Створюючи при зіткненні з поверхнею дорожнього полотна, безліч додаткових кромок зчеплення, тривимірні ламелі забезпечують не тільки відмінне зчеплення на снігу і льоду, а й більш короткий гальмівний шлях.

У плечових зонах протекторного малюнка знаходяться їх звивисті аналоги. Їх функції кілька шині. Крім додаткових кромок зчеплення ці ламелі за рахунок підвищення жорсткості плечових блоків забезпечують шині підвищену курсову стійкість при здійсненні різких маневрів або при проходженні поворотів.

Основні особливості Marshal KW31

- симетричний направлений малюнок, розроблений фахівцями компанії Kumho, забезпечує безкомпромісне зчеплення з будь-якою зимовою дорогою;
- центральне ребро, яке відрізняється дуже високою жорсткістю, надає шині відмінну курсову стійкість, а також швидкі і точні реакції на будь-який рух кермом;
- високі тягово-зчіпні характеристики на снігу, завдяки розташуванню протекторних блоків центральної частини;
- два види ламелей забезпечують шині додаткове зчеплення на льоду і стійкість при різкому маневруванні на будь-якому слизькому покритті;
- чудові дренажні характеристики, завдяки блоковому будовою протекторного малюнка.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі