0

Federal Himalaya WS2 SL 155/65 R14 75T

Код товару: 265049

Наявність: немає на складі

1 126 грн


сума: грн.
Виробник :Federal
Модель :Himalaya WS2 SL
Ширина :155
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Himalaya WS2 SL

Опис шини Federal Himalaya WS2 SL


Грунтуючись на тенденції "Безпека найважливіше", тайванська компанія Федерал розробила і представила свою новітню зимову шину: Himalaya WS2 SL. Тести цієї шини продемонстрували кращі якості цієї шини на будь-якій зимовій поверхні. Слід зазначити те, що шина ідеальним чином підійшла для Північної Америки, пройшовши всі необхідні вимоги SSS (Severe Snow Service) рейтингу. У доповненні, Federal Himalaya WS2 SL має позначення M + S (Сніг і бруд).

Федерал Гималая WS2 здатна протистояти найскладнішим зимовим обставинам і представляти чудові показники і стабільність на снігу, льоду і мокрому асфальті. Мосавтошіна гарантує, що дані шини можуть надати все, чого ви чекаєте від зимових шин. І в першу чергу це стосується стандарту безпеки.

Удосконалена структура і склад гумової суміші шини дозволив забезпечити тайваньскую шину найвищої захистом від аквапланування, чудовою керованістю і неймовірно низьким рівнем шуму.

Дана модель шини виготовляється в двох різних версіях: шиповану (Federal Himalaya WS2) і нешипованной (Federal Himalaya WS2 SL).

Особливості зимової нешипованной шини Federal Himalaya WS2 SL

- Дизайн дренажних канавок шини Federal WS2 SL пропонує відмінне зчеплення на снігу і льоду. Шина спеціально створена для комфортної їзди по зимовій дорожньої поверхні;
- Спрямований малюнок протектора V-подібної форми дозволяє шині помітно збільшити узносоустойчівость;
- Зчеплення і керованість шини були протестовані перед запуском в виробництва на компютерних симуляторах, що дозволило досягти ідеальних результатів за короткий час;
- Широкий центральний блок протектора і дренажні канавки ефективно захищають шину від аквапланування;
- Зіг-загообразние блоки протектора збільшують пляма контакту шини на засніженій поверніть, що відбивається на її зчепленні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі