0

Опис шини Federal Himalaya WS2 SL


Грунтуючись на тенденції "Безпека найважливіше", тайванська компанія Федерал розробила і представила свою новітню зимову шину: Himalaya WS2 SL. Тести цієї шини продемонстрували кращі якості цієї шини на будь-якій зимовій поверхні. Слід зазначити те, що шина ідеальним чином підійшла для Північної Америки, прой...

далі

Опис шини Federal Himalaya WS2 SL


Грунтуючись на тенденції "Безпека найважливіше", тайванська компанія Федерал розробила і представила свою новітню зимову шину: Himalaya WS2 SL. Тести цієї шини продемонстрували кращі якості цієї шини на будь-якій зимовій поверхні. Слід зазначити те, що шина ідеальним чином підійшла для Північної Америки, пройшовши всі необхідні вимоги SSS (Severe Snow Service) рейтингу. У доповненні, Federal Himalaya WS2 SL має позначення M + S (Сніг і бруд).

Федерал Гималая WS2 здатна протистояти найскладнішим зимовим обставинам і представляти чудові показники і стабільність на снігу, льоду і мокрому асфальті. Мосавтошіна гарантує, що дані шини можуть надати все, чого ви чекаєте від зимових шин. І в першу чергу це стосується стандарту безпеки.

Удосконалена структура і склад гумової суміші шини дозволив забезпечити тайваньскую шину найвищої захистом від аквапланування, чудовою керованістю і неймовірно низьким рівнем шуму.

Дана модель шини виготовляється в двох різних версіях: шиповану (Federal Himalaya WS2) і нешипованной (Federal Himalaya WS2 SL).

Особливості зимової нешипованной шини Federal Himalaya WS2 SL

- Дизайн дренажних канавок шини Federal WS2 SL пропонує відмінне зчеплення на снігу і льоду. Шина спеціально створена для комфортної їзди по зимовій дорожньої поверхні;
- Спрямований малюнок протектора V-подібної форми дозволяє шині помітно збільшити узносоустойчівость;
- Зчеплення і керованість шини були протестовані перед запуском в виробництва на компютерних симуляторах, що дозволило досягти ідеальних результатів за короткий час;
- Широкий центральний блок протектора і дренажні канавки ефективно захищають шину від аквапланування;
- Зіг-загообразние блоки протектора збільшують пляма контакту шини на засніженій поверніть, що відбивається на її зчепленні.