0

Tigar High Performance 225/60 R16 98V

Код товару: 323357

Наявність: на складі 16 шт.

2 971 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Tigar
Модель :High Performance
Ширина :225
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2024

High Performance

Опис шини Tigar High Performance


Літня шина Tigar High Performance призначена для компактних легкових автомобілів. Модель пропонується в типорозмірах для 15- і 16-дюймових коліс. Відрізняється надійної прогнозованою керованістю на будь-якій швидкості, зносостійкість, паливною економічністю і продуктивністю на мокрому покритті.

Тривалий термін служби

Дана модель розрахована на тривале використання. Про це свідчить не тільки збільшена глибина протектора. Численні блоки в плечових зонах і суцільне поздовжнє ребро в центрі відрізняються масивними розмірами і стійкістю до деформації. Це істотно підвищує опірність протектора до механічного впливу при контакті з дорожньою поверхнею. Дана властивість посилено конструкцією каркаса. Він відрізняється підвищеною жорсткістю, що багато в чому оптимізує розподіл навантаження по плямі контакту.

Паливна економічність

Ще однією важливою перевагою є паливна економічність. Вона досягається декількома конструктивними особливостями. Перш за все, це полегшений за рахунок використання синтетичного корду каркас. Крім того, протектор має широкий суцільним ребром в центрі, що значно знижує опір коченню.

Легкість в управлінні автомобілем в будь-яких умовах

Протектор шини виконаний в асиметричному дизайні. Це рішення забезпечує збалансовані характеристики. Широкі і жорсткі блоки з зовнішнього боку протектора перешкоджають ковзань при маневруванні. Більш дрібні елементи з внутрішньої сторони забезпечують ефективність при прискоренні і уповільненні. У свою чергу, центральна частина з суцільними ребрами надає шині стабільність при русі по прямій на великій швидкості, а також швидкість і точність реакції шини на дії водія.

Основні особливості Tigar High Performance

- тривалий термін служби завдяки жорсткості каркаса і протекторних блоків, збільшеній глибині протектора;
- знижений опір коченню забезпечується дизайном центральної частини;
- упевнена поведінка в будь-яких умовах за рахунок асиметричного протектора з функціональними ділянками;
- надійність на мокрому покритті досягається еластичністю компаунда з підвищеним вмістом силіки і широкими дренажними канавками.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі