0

Hankook Ventus ME01 K114 225/60 R16 98H

Код товару: 270423

Наявність: на складі 4 шт.

4 051 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Ventus ME01 K114
Ширина :225
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Ventus ME01 K114

Опис шини Hankook K114 Ventus ME01


Шина Hankook K114 Ventus ME01 - це легкова, річна, асиметрична шина. При її розробці особлива увага була приділена керованості і надійності. Щоб цього досягти конструктори компанії використовували новітні технології та сучасні матеріали.

Спеціально розроблений з використанням 3D моделювання асиметричний протекторний малюнок має оптимально розташовані елементи, які забезпечили шину не тільки прекрасними експлуатаційними характеристиками, але і підвищеним рівнем комфорту. Велика кількість дренажних канавок і чотири широкі водовідвідні канали забезпечують ефективне видалення води і підвищену курсову стійкість.

Для виготовлення шини Hankook K114 Ventus ME01 використовувалася суміш гумова, яка несприйнятлива до збільшення температури, це надає їй конструкційну міцність і запобігає передчасному руйнуванню при тривалому русі на великих швидкостях. Також, склад вихідної суміші покращує показників зчеплення і гальмування з дорогою. Канавки поздовжнього типу розташовані згідно популярної теорії трапецієподібних контурів. Вони гарантують жорсткість при контакті протектора з дорогою. Поєднання підвищеного кількості ламелей і спеціальних компонентів в гумової суміші зробив їзду більш мякою і комфортною за рахунок зменшення шуму при русі. Для підвищення безпеки розроблений спеціальний посилений каркас, який відмінно справляється з підвищеними навантаженнями. Шина виготовлена за світовими стандартами якості та користується підвищеною популярністю серед споживачів.

Основні особливості Hankook K114 Ventus ME01

- асиметричний малюнок протектора, розроблений за допомогою компютерного моделювання, забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики;
- спеціально розроблена суміш підвищила гальмівні і зчіпні характеристики на будь-якій дорозі;
- посилений каркас забезпечує підвищену надійність і безпеку при русі на високих швидкостях;
- масивні блоки в плечовій зоні забезпечують відмінну курсову стійкість при проходженні поворотів;
- велика кількість ламелей відмінно справляються з акваплануванням і зменшують звуковий ефект при їзді;
- центральний безперервний ряд блоків забезпечує швидку зворотний звязок і підвищену курсову стійкість.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі