0

Hifly HF805 225/55 R16 99V XL

Код товару: 312012

Наявність: немає на складі

1 921 грн


сума: грн.
Виробник :Hifly
Модель :HF805
Ширина :225
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2021

HF805

Опис шини Hifly HF805


Літня легкова шина Hifly HF805 по праву може вважатися предметом гордості одного з лідерів китайської шинної індустрії, який створив шину, яка поєднуватиме чудові експлуатаційні характеристики з цілком доступною ціною. Дана модель призначена для потужних і швидкісних легкових автомобілів середнього класу і розрахована на пересування на швидкостях аж до 270 км / ч. Ця шина випускається в 19 найбільш популярних типорозмірах, починаючи від 205 / 50R16 і закінчуючи 255 / 35R20.

Однією з ключових особливостей даної шини є асиметричний дизайн спрямованого малюнка протектора, що складається з пяти поздовжньо розташованих ребер, включаючи дві плечові зони. Основною перевагою асиметричного будови малюнка протектора є відмінне зчеплення при будь-яких дорожніх умовах. Завдяки асиметричності, малюнок протектора складається ніби з двох різних частин, одна з яких спрямована на забезпечення надійного та безпечного поводження в поворотах. У той же час друга половина протектора шини Hifly HF805 відповідальна за стійкість при русі по прямим ділянкам.

Ще однією відмінною рисою даної моделі є значна конструкція водовідвідної системи протектора, що складається з чотирьох поздовжньо розташованих канавок, дві з яких відрізняються дуже великими розмірами. В результаті китайським шинникам вдалося забезпечити шині феноменальну стійкість до аквапланування при високошвидкісному пересуванні. При цьому водовідвідних каналами оснащені плечові зони протектора, що додатково підвищує ефективність відведення води із зони контакту, особливо при проходженні поворотів.

Основні особливості китайської шини Hifly HF805

- виняткова стійкість до аквапланування навіть на дуже високій швидкості забезпечується високоефективної конструкцією дренажної системи;
- чудова керованість і зчеплення в будь-яких дорожніх умовах, завдяки асиметричному дизайну спрямованого малюнка протектора;
- подвійним центральним ребром забезпечується феноменальна курсова стійкість при русі на будь-якій швидкості.
- відточена спортивна керованість, завдяки посиленій конструкції плечових зон.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі