0

LingLong Green-Max Winter UHP 235/55 R19 105V XL

Код товару: 352548

Наявність: немає на складі

3 856 грн


сума: грн.
Виробник :LingLong
Модель :Green-Max Winter UHP
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :19
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2022

Green-Max Winter UHP

Опис шини LingLong GreenMax Winter UHP


При розробці зимової шини GreenMax Winter UHP фахівці китайської компанії LingLong враховували вимоги, що предявляються, перш за все, європейськими автолюбителями, а заодно і досвід своїх зарубіжних колег. Це дозволило створити модель, експлуатаційні властивості якої можна порівняти з тими показниками, які демонструються аналогами від так званих «B-брендів».

Сталевий брекер

Однією з ключових особливостей конструкції цієї шини є брекер, що розташовується безпосередньо під протектором. Він повністю виготовлений із сталевого корду, що відрізняється відсутністю швів і стиків, а також високою щільністю намотування, в результаті чого він має дуже невелику вагу при високій несучій здатності. Кінцевим же результатом даного рішення є підвищена курсова стійкість, знижений опір коченню, стабільна і надійна керованість з прозорою зворотним звязком, висока стійкість до нерівномірного зносу.

Надійне зчеплення на льоду без шипів

Відмова від шипів не позбавив шину здатності демонструвати високий рівень безпеки при русі по укоченому снігу і льоду. Властивості щеплення на таких покриттях забезпечуються за рахунок використання двох видів ламелей.

Хвилеподібні ламелі, прорізані у всіх блоках, при контакті з дорогою утворюють безліч дуже довгих поперечних крайок зчеплення. Тривимірний профіль їх стінок не дає їм закриватися, що в поєднанні з їх розташуванням забезпечує шина хороші поздовжні тягово-зчіпні властивості. Поруч з багатьма з них розташовуються ламелі іншого виду - невеликі отвори в протекторі краплеподібної форми. Вони «працюють», як насоси, відсмоктуючи воду з дорожньої поверхні, осушуючи тим самим пляму контакту. Це істотно покращує зчіпні властивості на льоду.

Основні особливості LingLong GreenMax Winter UHP

- сталевий брекер покращує курсову стійкість, перешкоджає розвитку нерівномірного зносу, забезпечує надійну і прогнозовану керованість на високій швидкості;
- два типи ламелей підвищують зчіпні властивості на льоду і на снігу;
- асиметричний дизайн протектора забезпечує високий рівень безпеки навіть при найнесприятливіших дорожніх умовах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі