0

Dunlop GrandTrek ST20 215/70 R16 99H

Код товару: 260179

Наявність: немає на складі

4 747 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :GrandTrek ST20
Ширина :215
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

GrandTrek ST20

Опис шини Dunlop GrandTrek ST20


Шина Dunlop GrandTrek ST20 - це результат спільної роботи японських і німецьких виробників автомобільних шин. Вона є унікальною всесезонной шиною для позашляховиків. Шина дозволить вам завжди комфортно себе почувати на будь-якій дорозі і в будь-яку погоду. При розробці даної шини фахівці компанії постаралися реалізувати краще якості літніх і зимових шин. Це їм вдалося досягти за рахунок використання при виробництві новітнього обладнання та останніх досягнень в шинної індустрії. Основний упор робився на прохідність і безпеку.

Підвищена прохідність забезпечується за рахунок оптимально підібраних блоків протектора в результаті використання при створенні протектора методу компютерного моделювання. Поєднання оптимально підібраних блоків і збільшеною глибини протектора підвищує самоочіщаемость шини, в результаті цього збільшується прохідність і керованість. Посилена плечова зона не тільки запобігає пошкодження, але і забезпечує впевнене управління при проходженні поворотів. Підвищити надійність і безпеку вдалося за рахунок спеціально розробленого каркаса, який був виготовлений з нейлонового корду підвищеної міцності.

Влітку і взимку шина Dunlop Grandtrek ST20 забезпечує точну реакцію керма і комфорт, що важливо для позашляховиків. Також шина має відмінне опір, прекрасні гальмівні і навантажувальні характеристики на будь-якому дорожньому покритті. При русі по бездоріжжю дана шина відмінно себе зарекомендувала, і сміливо справляється з будь-якими труднощами. Тихохідність шини фахівцям вдалося досягти за рахунок змін в геометрії блоків. Різноманітна ширина елементів дозволила добитися прекрасного акустичного комфорту. Разом з тим, дана будова блоків відмінно підходить для руху при різних погодних умовах. Незалежно від вологості і сезону, універсальна шина Dunlop Grandtrek ST20 забезпечує повну безпеку, як водієві, так і пасажирам, відмінне гальмування і прекрасну зворотний звязок.

Основні особливості шини Dunlop GrandTrek ST20

- протектор має малюнок "два в одному" з пятьма ребрами для рівномірного розподілу в плямі контакту навантаження, що дозволило зменшити рівень гучності і підвищити термін служби;
- високий протектор з додаванням силіки забезпечує прекрасні тягово-зчіпні характеристики і високу зносостійкість;
- довгі бічні канавки забезпечують відмінну опір акваплануванню і підвищують самоочіщаемость шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі