0

Continental VikingContact 7 215/70 R16 100T FR

Код товару: 336617

Наявність: на складі 4 шт.

5 998 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :VikingContact 7
Ширина :215
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :100 (800 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Словаччина
Рік виготовлення шин :2023

VikingContact 7

Опис шини Continental ContiVikingContact 7


Зимова шина Continental ContiVikingContact 7 підходить до практично будь-якого сучасного легкового автомобіля. Доступна в декількох десятках типорозмірів для коліс діаметром від 14 до 20 дюймів. Характеризується поліпшеним в порівнянні з попередньою моделлю зчепленням і курсовою стійкістю на засніженому і мокрому покритті.

Active Grip Silica

Бігова частина протектора шини виготовлена з гумової суміші, до складу якої входить Active Grip Silica. Комплекс речовин на основі діоксиду кремнію дозволяє компаунду залишатися еластичним при екстремально низьких температурах. При цьому рапсове масло забезпечує високу міцність протектора на розрив і розтягнення, що дозволяє йому зберігати цілісність не тільки при сильних морозах, але і при русі на великій швидкості.

Оновлений протекторний малюнок

Ще одним ключовим відмінністю від попередньої моделі є протекторний малюнок. Розроблений "з нуля" дизайн виконаний симетричним з ромбовидними блоками в центральній частині. Утворені ними кромки розташовуються під великим кутом, що збільшує їх сумарну протяжність. В результаті забезпечується і поздовжнє і поперечне зчеплення, а також стійкість до аквапланування і слешпленнінгу.

У кожному блоці є велика кількість ламелей. Вузькі прорізи підсилюють зчіпні властивості на мокрому покритті і на снігу, а їх хвилеподібна форма і виступи стін підвищують точність рульового управління.

Відмінні тягові і гальмівні властивості

Дана модель Continental ContiVikingContact 7 стала однією з перших , де застосовуються ламелі 3D-Trapez. Ці прорізи відрізняються незвичайною трапецієподібної формою внутрішніх стінок. Вона збільшує висоту крайок, утворених при відкритті ламелей. При утворюються так звані "кишені", які заповнюються снігом з поверхні дороги. Оскільки ці елементи розташовуються під невеликими кутами щодо напрямку руху, то такий дизайн забезпечує максимальну ефективність при поздовжніх прискорень.

Містки між блоками

На дні дренажних канавок між блоками розташовуються спеціальні перемички. Вони жорстко повязують між собою протекторні елементи, обмежуючи їх взаємну рухливість. Це істотно покращує стабільність зчіпних властивостей при маневруванні, спрощуючи процес управління автомобілем за рахунок більш прозорою зворотного звязку на кермі.

Основні особливості Continental ContiVikingContact 7

- гумова суміш з рапсовим маслом і диоксидом кремнію в складі;
- ламелі 3D-Trapez підсилюють поздовжні зчіпні властивості на мокрому покритті і на снігу;
- ромбовидні блоки в центральній частині покращують зчеплення, знижують опір коченню і нерівномірний знос;
- містки між блоками покращують курсову стійкість і керованість при маневруванні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі