0

Dunlop GrandTrek AT25 285/60 R18 116V

Код товару: 279055

Наявність: немає на складі

8 380 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :GrandTrek AT25
Ширина :285
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

GrandTrek AT25

Опис шини Dunlop GrandTrek AT25


Шина Dunlop GrandTrek AT25 спроектована для позашляховиків і кросоверів. Модель відноситься до категорії All Terrain, що передбачає можливість її використання на будь-яких типах дорожнього покриття, включаючи зимові.

Універсальний протектор

Багато в чому «всесезонной» шину робить її протектор. Він виконаний в ненаправленим симетричному дизайні, що містить кілька функціональних ділянок. Центральна частина «відповідає» за курсову стійкість і оперативність, точність реакцій на дії водія. Ці властивості забезпечуються трьома суцільними поздовжніми ребрами. Два з них - складові і містять безліч взаємно перетинаються канавок. Формуються таким чином блоки покращують зчіпні властивості при наборі швидкості.

Решта функціональні дільниці утворюються плечовими зонами. Тут розташовуються подовжені блоки, значна частина яких заходить на боковини шини. Такий дизайн додатково підвищує продуктивність і на шосе і на пересіченій місцевості.

Низький рівень шуму

При розробці протектора багато уваги було приділено забезпеченню акустичного комфорту. На будь-якій швидкості він знаходиться на гідному для даної категорії шин рівні. Домогтися цього вдалося за рахунок сучасних технологій компютерного моделювання. З їх допомогою було підібрано таке поєднання форм, розмірів і розташування елементів протектора, при якому ними генерується мінімум шумів і вібрацій без шкоди іншим експлуатаційними властивостями.

Основні особливості Dunlop GrandTrek AT25

- підходить до всіх популярним позашляховиків і пікапів;
- універсальний протектор забезпечує високу продуктивність на будь-якому вигляді покриття, включаючи зимове;
- низький рівень шуму завдяки протектору, розробленим з використанням сучасних технологій компютерного моделювання.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі