0

Dunlop GrandTrek AT22 285/60 R18 116V

Код товару: 266669

Наявність: немає на складі

4 301 грн


сума: грн.
Виробник :Dunlop
Модель :GrandTrek AT22
Ширина :285
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2020

GrandTrek AT22

Опис шини Dunlop GrandTrek AT22


Шина Dunlop GrandTrek AT22 - це всесезонна модель, призначена для позашляхових автомобілів та невеликих вантажівок. Вона орієнтована на застосування в режимі 50% - звичайні дороги і 50% - пересічена місцевість. При розробці даної шини фахівці компанії постаралися врахувати можливі умови експлуатації. Для цього їм довелося використовувати найновітніші технології та останні досягнення в шинній індустрії.

При розробці протектора застосовувався метод компютерного моделювання, який дозволив домогтися оптимального розташування всіх елементів протектора. Шина Dunlop GrandTrek AT22 відрізняється однаково впевненими робочими характеристиками незалежно від дорожнього покриття (звичайна дорога, бездоріжжя і т.д.). Спеціальна система ламелей дозволила добитися відмінного акустичного комфорту і прекрасних зчіпних характеристик. Масивні блоки в плечовій зоні відмінно захищають шину від можливих зовнішніх пошкоджень, часто виникають при русі по бездоріжжю. Чотири зиґзаґоподібних канавки швидко видаляють воду і сніг із зони контакту і забезпечують підвищений самоочищення, за рахунок цього шина має відмінну керованість і прохідність. Всі ці якості зробили шину популярної, не тільки серед автолюбителів, але також багато автовиробників встановлюють її на свої автомобілі в базовій комплектації: LEXUS LX570, TOYOTA LAND CRUSER 200.

Основні особливості шини Dunlop GrandTrek AT22

- унікальний малюнок протектора практично зимовий, забезпечує безперервне пляма контакту і підвищує курсову стійкість при будь-яких від погодних умов.
- взаємне розташування і розмір шашок протектора шини розраховані з використанням компютера, тому шина має мінімальний рівень шуму;
- чотири поздовжні глибокі канавки ефективно відводять воду із зони контакту, пригнічуючи аквапланування;
- досить масивне плечове ребро збільшує поперечне зчеплення в процесі маневрування;
- дрібні насічки і канавки ефективно відводять тепло, підвищуючи термін експлуатації шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі