0

General Tire Grabber GT 235/50 R19 99V FR

Код товару: 323774

Наявність: на складі 4 шт.

4 750 грн

- +

сума: грн.
Виробник :General Tire
Модель :Grabber GT
Ширина :235
Профіль :50
Діаметр :19
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2023

Grabber GT

Опис шини General Tire Grabber GT


Однією з основних особливостей річної легкової шини General Tire Grabber GT є досить вузька сфера застосування. Крім того, що дана модель призначена для потужних і швидкісних позашляховиків і кросоверів, вона була розроблена для експлуатації виключно на асфальтованих дорогах. Саме в таких умовах ця шина проявить себе з найкращої сторони, яких у неї є достатньо багато. Недвозначним натяком на незвичайні здібності на асфальті є наявні у деяких типорозмірів індекси швидкості W, що передбачає забезпечення високого рівня безпеки на швидкостях, аж до 270 км / ч.

Агресивний протекторний малюнок

Перше, що кидається в очі при погляді на шину General Tire Grabber GT, це її протекторний малюнок вельми агресивного дизайну. При цьому він асиметричний і спрямований. Характерною його особливістю є чіткий поділ на кілька функціональних зон, призначених для забезпечення максимальної ефективності на прямих ділянках, а також під час проходження поворотів.

Відмінна курсова стійкість

В русі дана модель демонструє відмінну курсову стійкість на будь-якій швидкості. Цього вдалося досягти за рахунок дуже стійкого до деформаційних змін багатошарового каркаса і пятиреберний будови протекторного малюнка. Крім того, практично в самому його центрі розташовується широке і при цьому дуже жорстке поздовжнє ребро. Завдяки цьому, дана шина практично блискавично реагує на повороти керма, що привнесло в характер керованості спортивні нотки.

Прекрасна керованість в поворотах

Як і належить шині категорії Ultra High Performance, ця модель забезпечена посиленими плечовими зонами. За рахунок збільшених розмірів цієї частини протектора шина змогла продемонструвати прекрасну стійкість до бічних ковзань, що дозволяє проходити повороти на дуже високій швидкості.

Основні особливості шини General Tire Grabber GT

- шина призначена для потужних і швидкісних кросоверів і позашляховиків, що експлуатуються виключно на асфальтованих дорогах;
- асиметричний протекторний малюнок забезпечує відмінні тягово-зчіпні властивості незалежно від дорожніх умов;
- чудове зчеплення на мокрій дорозі, завдяки спеціальним компонентам гумової суміші протектора і його високоефективної дренажній системі;
- відмінна стійкість при проходженні поворотів забезпечується посиленою конструкцією плечових зон.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі