0

Yokohama Geolandar A/T G015 285/65 R17 116H

Код товару: 320755

Наявність: немає на складі

7 453 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :Geolandar A/T G015
Ширина :285
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Таїланд
Рік виготовлення шин :2022

Geolandar A/T G015

Опис шини Yokohama Geolandar A / T G015


Всесезонна шина Yokohama G015, як і інші моделі лінійки Geolander, призначена для позашляховиків і кросоверів. Її відмітними особливостями є збільшений термін служби, надійні зчіпні властивості на будь-якому покритті, включаючи бездоріжжя, а також підвищена надійність.

Великий термін експлуатації

Одним з ключових нововведень даної моделі є склад гумової суміші. Вона відрізняється наявністю полімерів і апельсинового масла. З їх допомогою японські шинники істотно підвищили міцність компаунда на розтягнення і розрив. В умовах реальної експлуатації це дає про себе знати у вигляді здатності зберігати цілісність протектора при безперервному впливі значними механічними і температурними навантаженнями.

Ще одним фактором, що обумовлює тривалий термін служби шини, є 3D-ламелі. Крім формування численних зчіпних крайок ці протекторні елементи виконують ще одну функцію. Вони забезпечують рівномірний розподіл зовнішнього тиску по кожному окремо блоку, ніж зменшують силу що чиниться на нього абразивного впливу від дорожньої поверхні.

Зчеплення на будь-якому покритті

Протекторний малюнок шини Yokohama Geolandar A / T G015 адаптований до експлуатації на будь-якому покритті. Вищезазначені ламелі забезпечують зчеплення на слизьких зимових дорогах. У свою чергу, численні поперечні дренажні канавки не тільки осушують пляму контакту, але і за рахунок свого розташування забезпечують хороші поздовжні тягово-зчіпні властивості на грунтових покриттях. Впевнена поведінка на асфальтованих дорогах досягається значними розмірами плями контакту. Вони забезпечуються масивністю і великою кількістю протекторних блоків.

Надійність

Будучи призначеної і для бездоріжжя, шина має посилену конструкцію. Зокрема, її каркас містить додатковий нейлоновий корд, що захищає, в тому числі, і боковини покришки від механічних пошкоджень. Крім того, вони відрізняються збільшеною товщиною в верхній частині. Це перешкоджає порізів і абразивного впливу.

Основні особливості Yokohama G015

- компаунд з полімерами і апельсиновим маслом забезпечує міцність на розрив і розтягнення;
- хороше зчеплення на будь-якому покритті, завдяки численним ламелей і дренажним канавкам;
- додатковий нейлоновий корд покращує надійність на бездоріжжі;
- збільшена товщина протектора боковин захищає їх від стирання, проколів і порізів

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі