0

Goodyear Excellence 275/35 R20 102Y XL ROF

Код товару: 300962

Наявність: немає на складі

9 577 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Excellence
Ширина :275
Профіль :35
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
RunFlat :RunFlat
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2020

Excellence

Опис шини Goodyear Excellence


Шина Goodyear Excellence спеціально розроблена для швидкісних сучасних автомобілів. У малюнку протектора шини реалізована новітня технологія безпеки, яка зберігає високу зчеплення покришки з вологим дорожнім покриттям на великій швидкості. Глибокі канавки сконструйовані спеціально, щоб відводити і поглинати підвищену кількість води.

Незалежно, на якій стороні автомобіля стоять шини, асиметричний протектор забезпечує швидке відведення води через зєднані між собою канали. Аналогічним чином служить новий хімічний склад гумової суміші, посилений силікою. За рахунок застосування нових полімерів шина має підвищену зчеплення з різноманітним дорожнім покриттям при різних погодних умовах. Тому не залежно від погоди водій буде себе почувати за кермом упевнено.

У даній шині реалізовані дві ідеї, які дозволили істотно зменшити звуковий ефект: по-перше, це центральна частина з жорсткими протяжними ребрами і ребрами з бічних блоків, скошених під гострим кутом, а по-друге, унікальна технологія подвійних зсувів блоків Dual-Block. Суть даної технології зводиться до того, що розміри блоків плечової зони і блоків внутрішніх ребер протектора знаходяться в різних послідовностях.

Дане розташування блоків істотно знизило вироблений шум, так як скошені блоки контактують поступово з дорогою. Крім цього шина Goodyear Excellence виготовлялася з використанням нової конструкції: зона, де шина стикається з колісним диском, забезпечує рівномірну посадку, що виключає подальшу вібрацію. Каркас має спеціальну структуру і складається з прогресивного спіралеподібного верхнього покриття з посиленим подвійним шаром, розташованим під плечовою зоною. В результаті цього протектор рівномірно прилягає до дороги всією площею плями контакту. "Стабілізатори" плечові у вигляді жорстких і широких зовнішніх блоків і ребер забезпечують швидкий зворотний звязок.

Основні особливості шини Goodyear Excellence

- відмінні експлуатаційні характеристики, які отримані в результат використання нових сучасних технологій;
- підвищена надійність досягнута за рахунок використання унікальної структури каркаса;
- унікальні добавки в суміш гумову підвищили зчіпні характеристики і збільшили термін експлуатації шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі