0

Continental ContiSportContact 5P 275/35 R20 102Y XL FR MO

Код товару: 293194

Наявність: на складі 4 шт.

10 070 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiSportContact 5P
Ширина :275
Профіль :35
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :ПН
Посилення :XL
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2023

ContiSportContact 5P

Опис шини Continental ContiSportContact 5P


Шина Continental ContiSportContact 5P - це вибір справжніх професіоналів. Вона являє собою спеціальну розробку, яка призначається для автомобілів спортивного класу.

Особливий малюнок протектора дозволяє стабілізувати рух автомобіля навіть на великій швидкості. Наявність двох поздовжніх ребер, розташованих по середині шини, гарантують найбільшу пляма контакту з поверхнею. Цей факт гарантує оптимальне зчеплення з поверхнею і дозволяє автомобілю показувати всю свою міць при розгоні.

Особливості шини Continental ContiSportContact 5

Особливо добре вони показують себе на задньопривідних автомобілях, для яких важливим фактором є стійкість при швидкісній їзді.

Гальмівні характеристики шини Continental ContiSportContact 5P забезпечуються спеціальним блоковою системою. Окремі елементи цієї системи зєднані між собою, що дозволяє значно скоротити гальмівний шлях і тим самим збільшити його ефективність.

Заслуговують увагу і бічні плечі протектора, які надають автомобілю додаткову маневреність. Особливо це відбивається на управлінні машини під час виконання різких розворотів.

В цілому, розробники використовували відразу дві системи протектора: блочну і реберної. Перша з них дозволяє зробити автомобіль більш стійким на мокрій поверхні. Друга - забезпечує кращу маневреність.

Таким чином, шина Continental ContiSportContact 5P - це стійкість і керованість автомобіля, які поєднуються з елегантним дизайном зовнішнього вигляду покришки.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі